Skip to content

Uke 43

Posted in Hverdagsliv

Mandag, velkommen skal du vær!

Ukens opptur:
Å ha gode folk rundt meg som stiller opp med barna. Helgens kabal gikk veldig fint!

Ukens nedtur:
Vi har bilen vår inne på verksted for å lakkere en skade. Jeg ble lovet at jeg skulle få tilbake bilen på fredag i forrige uke men slik ble det da altså ikke. Heldigvis fikk jeg låne bil av verkstedet slik at jeg klarer meg til den forhåpentlig er klar i morgen.

Ukens høydepunkt:
Et lite barn ble født i forrige uke som jeg håper jeg får se mye til i livet mitt ♥

Ukens lunsj:
Gode Rita kom hit på onsdag i forrige uke siden jeg var uten bil. Jeg serverte henne Cous Cous salat og synes det var så stas at den falt i smak. Ellers var jeg og Catrine på lunsj hos Joe & Juice, elsker det stedet!

Ukens treninger:
Ble noen gå turer og 2 styrkeøkter. Etter Funkygine sin 600 rep utfordring på fredag har jeg slitt med å gå normalt helt frem til i dag. Hjelpes!

Ukens kjøp:
Jeg merker at det er kaldere ute og at huden min er tørrere. Jeg unte meg derfor 2 produkter fra SkinCamillaPhil serien som hun har laget sammen med Vita. Gleder meg!

Ukens jentekveld:
Jeg og Gro hadde en veldig fin kveld sammen på torsdag. God mat, godt drøs og joggedressen på = perfekt!

Ukens gode førsteinntrykk:
Jeg har fått meg sykepleier student og ble så glad for at det var akkurat henne. Fikk sånn et godt inntrykk av henne og gleder meg til å bli godt kjent i ukene fremover.

Ukens dårlige ide:
I går var jeg sliten. Veldig sliten. Det hadde mest sammenheng med dårlig/lite søvn å gjøre. Jeg sov så dårlig gjennom hele helgen pga været. Det blåste og regnet så mye at jeg ble helt rar! Alle kraftige vindkast gjorde at alle takpannene klirret og jeg holdt på å bli gal. Uansett, i går kveld la jeg meg klokken 20.00 fordi jeg måtte ta igjen tapt søvn. Da jeg våknet klokken 03.00 uten å få sove igjen fant jeg ut at det var en dårlig ide. Jeg sovnet hall 6 igjen men det hjalp litt lite da alarmen ringte kort tid etterpå.

Ukens snille:
Gode Nathalie og Thea Sofie var her på overnatting på fredag for å hjelpe til med barna, veldig glad jeg har dem begge!

Ukens vasedag: 
Torsdag var jeg og Catrine sammen hele dagen. Første stopp var IKEA, deretter lunsj på Joe & Juice og videre noen ærend på Kvadrat. Turen avsluttet med å besøke gulv spesialisten. Veldig fin dagen sammen med et vakkert menneske!

Ukens nedtelling:
Her i hus teller vi ned til Halloween feiring i morgen! Felix skal få gå Halloween for første gang og han kan nesten ikke vente.

Ukens antrekk:
Jeg fikk knipset 1 antrekk:

Håper din uke har startet bra. Ha en fin mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.