Skip to content

Årets julegave ønsker!

Posted in Beate Tipser

Hei søndag! I dag tenkte jeg å dele hva jeg ønsker meg til jul i år.

Det er noe av det fine ved å ha kjøpestopp for en periode: En får muligheten til faktisk ønske seg noe. Jeg har sittet i kveld å funnet bilder fra nettet av noe av det jeg ønsker meg til jul i år. Hensikten med et slikt innlegg er intet annet enn at det er forhåpentligvis gøy for dere og ment som litt tips hva du kan ønske deg/gi videre til noen.

Det jeg verdsetter mest av alt er typen overraskelses gaver/personlige gaver. Det kan være alt fra en lunsj date til en weekendtur. Det viktigste at at gaven gjøres sammen med noen en er glad i og det syns jeg er de beste gavene å motta ♥

Under har jeg hentet litt bilder fra det store internett som viser hva som står øverst på ønskelisten min i år:

Regnklær fra Helly Hansen. Jeg har ikke optimale nok regnklær og det hadde vært fint å fått under treet i år.

Jeg trenger sårt nye støvler og siden Ilse Jacobsen har vært favoritter blir det disse som står på ønskelisten.

Løpetights fra Nike. Nå trenger jeg virkelig nye og disse 2 over her syns jeg var veldig freshe!

Bølgetang!

Jeg sverger enda til hudpleieproduktene mine fra Elixir/Babor men har virkelig lyst å teste ut denne serien også! Øverst på listen står flere øye pads og serum. Disse søte ansiktsmaskene koster bare 69 kr og er en super fin liten jule-oppmerksomhet til en venninne som ikke venter noe under treet.

Disse øreklokkene fra SudioSweeden står høyt på listen i år!

T-skjorte fra SamsøeSamsøe. Så enkel og så fin!

Har dere sett så nydelige løpesko? Jeg tror jeg dåner! Disse MÅ jeg ha!

Ullkåpe fra favorittmerke COS, hvor nydelig er ikke den? Spørs om jeg ikke må innom å prøve den ut når jeg drar til London i desember.

Håper du kunne finne noe inspirasjon i dette innlegget. Enten som kan være på din egen ønskeliste eller tips til hva du kan gi til noen under treet i år ♥


Håper helgen deres har vært fin! Ha en fin ukes start i morgen dere!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.