Skip to content

Årets pakkekalender!

Posted in DIY, and Jul

God torsdag! Jeg har ferdigstilt pakkekalenderen til ungene og fått den opp på veggen. Så fin veggpryd!

Vårt julekalendertre har vi hatt i noen år nå. Det er tegnet av meg og laget i tre av min kjære mann. Først hadde vi det i en fersken rosa farge, da var det kun Lykke som fikk kalender pakker. I fjor malte jeg det sort og er så fornøyd med det! I år var jeg flink til å ta vare på en del av innpakkningen og pynten slik at jeg kunne bruke det om igjen i år. Praktisk, økonomisk og tidsbesparende!

Pynten er fra IKEA, Søstrene Grene og Upstairs. Som jeg tidligere har nevnt får ungene flest «aktiviteter» og noen få gaver hver, stor suksess her hjemme! Spør gjerne under om du vil ha noen tips i forhold til forslag til aktiviteter eller gaver. Min erfaring er uten tvil at de kjekkeste pakkene er de hvor vi gjør noe sammen og det trenger ikke koste en krone. I år har jeg f.eks en «aktivitet» på hver av barna som går på å få lese eventyr og sove i vår seng 1 natt, normalt får de kun lov til det når de er syke. Jeg har stor tro på at det kommer til å bli en av favorittene kjenner jeg dem rett ♥

Slik ser treet ut uten pakker/pynt dersom det er noen som vil hive seg rundt å lage noe tilsvarende.

I morgen er det kun 1 uke igjen til 1 des. Jeg syns det derfor er innafor å henge opp treet å glede meg til jeg kan pynte litt å litt fremover nå. Å som jeg gleder meg til at huset er i fin julestemning! Håper dere har det fint i ruskeværet og holder dere friske. Her i hus er minstegutt vært syk hele uken og nå begynner han å bli lei av å være hjemme stakkers. Ellers har jeg og Lykke vært ute på jentetur i ettermiddag. Juleklærne til Lykke er i boks og jeg fikk kjøpt hele 8 julegaver! Nå er jeg straks i mål og det ser ut til at jeg klarer å bli ferdig før desember kommer allikevel. Da kan hele desember nytes uten stress, langåpent, kø, søndagsåpent og kaos i butikkene. Det blir fint!

Ha en fin torsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Ingeborg
  Ingeborg

  For en nydelig kalender Beate😍 Så flinke å kreative du er👍 Å tips te både kalendergaver og aktiviteter er veldig kjekt. Mangler noen før husets kalender er ferdig😉 Og tips til juleantrekk er også veldig kjekt😗

  27. november 2017
  |Reply
  • Tusen takk 🙂 Tips til juleantrekk kan jeg ikke love, føler ikke helt det er min gate. Skal tenke på det 🙂 Kjekt du spør. Tips til gaver og aktiviteter skal bli 😉 Klem

   27. november 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.