Skip to content

Bra damer!

Posted in Tanker og meninger

I dag tenkte jeg å snakke frem noen jeg anser som bra damer!

Inspirasjonen til å lage dette innlegget her kom etter å ha tilbringt tid sammen med søstrene Aanestad. Mandagkveld i denne uken var jeg borte hos Bente i anledning en klesvisning. Jeg ble der mye lenger enn jeg hadde tenkt og det var ene alene fordi det var så fint å være sammen med et knippe bra damer! Damer som er positive, vil andre godt, er løsningsorienterte, omtenksomme og et godt medmenneske.

Jeg er heldig å ha veldig mange fine mennesker i livet mitt. Det er derfor mange jeg kunne nevnt under her, mulig jeg kan gjøre dette flere ganger? Uansett – her kommer et knippe damer jeg anser som BRA damer og hvorfor:

Bente Scheie: Bente oser glede, pågangsmot og godhet. Det er ei dame som gir veldig mye av seg selv i alt hun gjør. Jeg er mektig imponert at det er mulig å ha så mange baller i luften og likevel levere kvalitet i alt hun gjør!

Janne Stavnheim: Ingen jeg kjenner er så flink til å gi ros og smil som Janne! Der har vi reserverte jærbuer mye å lære, inkludert meg selv. Det er så godt å få en positiv tilbakemelding som kun er sagt i godhet, eller et stort smil når en møtes. Setter stor pris på at det finnes slike som deg Janne!

Eilen Odland: Jeg tørr nesten å si at Eilen er et stort forbilde for alle som skal jobbe i butikk. Makan til innlevelse, engasjement og glede i jobben sin, det er imponerende! Det er så kjekt å se og jeg er så glad for at akkurat du Eilen jobber i min bygd!

Gjertrud Håland: På jobb i dag sa jeg det høyt: «Alle arbeidsplasser burde hatt en Gjertrud i gjengen». Det sa jeg fordi jeg mener det. Jeg setter sånn pris på hennes gode humør, driv og evne til å løse enhver utfordring. Gjertrud er en dame som alltid leverer, alltid har godt humør og alltid en drøm å jobbe sammen med!

Oddveig Odland: Den damen inspirerer meg til å tenke at alt er mulig. Både som privat og innen trening er Oddveig svært målbevisst og det er så inspirerende at hun oppnår målene sine. Jeg gleder meg til jeg kan få løpe igjen med henne.

Cathrine T. Pedersen: Det som imponerer meg mest med denne damen er hvor familiekjær og raus hun er. Jeg føler meg alltid hjemme hos Cathrine og blir inspirert til å fortsette med å forsøke så godt jeg kan å være en god mamma. Utenom å være en fantastisk mamma til egne barn har hun også tatt til seg et barn som trengte et hjem og en familie. Jeg opplever flere som sier at de kunne godt tenke seg å bli fosterfamilie – Cathrine hun gjør en forskjell å faktisk åpner opp hjemmet sitt.

Lene Merethe Nilsen: Min søster. Hun har evnen til å glede andre uten å forvente noe som helst tilbake. Raus, godhjertet og et enormt ønske om å glede andre. Hun inspirerer meg til å si mer ja og ikke vær redd for å by på seg selv.

Dersom du kjenner noen som du setter ekstra pris på nå – fortell dem det! Jeg heier på BRA mennesker som er positive, vil andre godt og som sprer glede. På tampen har jeg lyst å komme med en oppfordring: Smil til en ukjent idag: det kan være en foreldre i barnehagen du aldri har sett før, en du passerer mens du går en tur eller butikkansatte du handler hos i dag.

Lag deg en BRA dag.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Vil påstå at du, kjære Beate, er mange av disse tingene som du beskriver disse damene er:) Tror feks aldri jeg har sett deg uten at du smiler, og smilet ditt det stråler av varme å godhet! Forsett med å være du😘

  30. november 2017
  |Reply
  • Så fine ord Mari, takk! Den kommentaren varmet og vit at jeg satt veldig stor pris på det! Ha en fin helg fine deg 🙂 Klem

   1. desember 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.