Skip to content

En god og en dårlig nyhet!

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som titter innom. Håper onsdagen behandler deg bra!

La oss ta den dårlige først: I dag kom en regning i posten som jeg ikke har gledet meg til. Regning fra bilverkstedet. Vi forventet at den var høy siden vi har reparert en skade og hatt full service, men det er alltid et slag i trynet når den kommer og du faktisk ser den høye summen. Kjedelig ja, men det er helt nødvendig med en bil som er helt i orden.

Heldigvis fikk vi en veldig kjekk nyhet i går som gjør at den dårlige kamufleres. I går fikk vi endelig svar fra kommunen og som dere forstår har vi nå fått klar signal fra dem om å gå i gang. Vi har fått igangsettelses tillatelse og det gjør at vi kan gå i gang med riving i første omgang. Huset som skal rives blir ikke revet i morgen, men det er en lettelse å kjenne på at det ikke står på kommunen nå. Nå står det å hviler på andre aktører og det føles så bra! Et steg nærmere for å komme i gang ♥

Nå venter kveldsvakt på meg. Ha en fin onsdag videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.