Skip to content

Følelsen av å være a `jour

Posted in Hverdagsliv

Det er fredag og helg dere! Tross sykdom og endring i helgeplanene våres har jeg en digg følelse av å være a`jour!

I dag har jeg vært hjemme fra jobb med en fortsatt syk Felix. Det blir derfor endringer i planene, jeg blir hjemme i helgen mens Franki og Lykke tar sørover for en solid håndballhelg med hotell og det hele. Veldig surt at vi ikke kan reise alle 4 men det spørs hvor kjekt det hadde blitt uansett når en har sykt barn med på tur.

Franki og Lykke reiser ikke før i morgentidlig så jeg har fått vært ute i Black Friday hysteriet! Jeg har vært målbevisst, sikret meg det jeg vet jeg skal ha for så å gått igjen. Jeg har fått handlet en del uteklær til ungene på gode tilbud og er veldig godt fornøyd med det.

A `jour følelsen er virkelig over meg i dag og det føles så bra. Jeg er ferdig med årets julegavehandel så og si! Jadda! Det føles så godt. Jeg har en gave igjen til Franki men den er ingen stress, jeg føler meg så godt som ferdig. Julekortene kom i postkassen vår i dag og vi har smått begynt å skrive på dem. Pakkekalenderen er oppe fix ferdig på veggen og jeg kan senke roen helt. Jeg har planlagt godt, vært bevisst på dette og funnet ut at dette funker best for meg. Jeg tror at hovedgrunnen for at jeg elsker desember så høyt må være at jeg koser og nyter alt det fine ved ventetiden i stedet for å stresse og kave. Jeg kan varmt anbefale å komme litt a´ jour før desember melder seg.

Julekortene blir likevel ikke levert ut helt enda, det må rekke å bli desember syns jeg. Julelysene utvendig, julestjernen og litt julepynt kommer opp før neste helg. Neste helg er 1 søndag i advent og da venter jeg alle mine fine tanteunger for den årlige pepperkakebakingen! Det blir fint det!

Å vi har en fin tid i vente. Jeg vil med det ønske dere en fin fredagskveld videre og en riktig fin helg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.