Skip to content

Fy f#$%$&!

Posted in Beate Tipser

Ikke ofte jeg banner men nå er jeg så fortvilet at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre meg av!

Jeg er så sint! Jeg er så forbannet! Jeg har blitt svindlet nå i ettermiddag..

Dagen min i dag begynte så fint, faktisk på beste måte med en tidlig treningsøkt før jobb. På arbeid har vi vært en god gjeng som hadde en veldig fin dag sammen og nydelig fredagskos som Karin laget. Jeg kom hjem og var litt i tankemodus og dialog med arkitekten vår med noen justeringer som skal gjøres. Jeg sjekket mailen min og såg da at det lå en mail fra skatteetaten.no.

På mailen stod det at jeg skulle bli refundert 3135 kr for skatteoppgjøret 2016. Dersom jeg skulle få ut disse pengene måtte jeg bekrefte at jeg var meg gjennom en link. Siden mailen såg helt oppriktig ut med logo og det hele, trykket jeg inn. Jeg kom direkte inn på en side som så helt lik ut som skatteetaten.no og ante ingen farer. Jeg var superhappy i noen få sekunder over at jeg skulle få tilbakebetalt noen penger (faktisk var det troverdig og i mine øyner da jeg reagerte på skatteoppgjøret dette året), jeg var rask med å fortelle den gode nyheten til Franki.

Det gikk ca 30 sekunder før lykken var erstattet med fortvilelse! Jeg sjekket nettbanken min rent tilfeldig og fant da et trekk på 12.365kr! 12.365 kr! Som lyn fra himmelen gikk det opp for meg at jeg akkurat var blitt svindlet for MYE penger. Jeg kontaktet banken min umiddelbart og heldigvis fikk jeg god hjelp av den beste Hanne Mette som sperret kortet mitt umiddelbart og hjalp meg videre.

Om jeg ser disse pengene igjen det aner jeg ikke. De jeg snakket med på kort reklamasjon kunne ikke gi meg svar på dette. Gode Hanne Mette ringte meg opp igjen en liten stund etterpå for å høre om jeg ble hjelpt der hun henvendte meg videre. Akkurat nå frykter jeg det verste og kommer til å bli sinnsyk glad og lettet dersom jeg på en eller annen måte ser disse pengene igjen.

Nå føles det litt håpløst her. Det er utrolig kjipt og jeg aner ikke hvordan jeg skal klare meg rent økonomisk med 12 tusen mindre å rytte med i den kommende måneden. Jeg håper virkelig at ingen andre der ute går i samme fellen som meg. Dere som leser er herved advart og jeg håper dere sprer budskapet rundt slik at ikke flere blir svindlet!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. benedikte
  benedikte

  Off. ikkje kjekt. Håpe du får de tebage.

  11. november 2017
  |Reply
  • Takk for fin kommenter, håper og det! 🙂

   13. november 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.