Skip to content

Juleutfordringen – ja eller nei?

Posted in Treningsglede

God kveld! Jeg kom til å tenke på at jeg i fjor hadde en utfordring her på bloggen – minst 30 minutter hver dag?

Jeg liker å spre inspirasjon og motivere. Det jeg ikke liker er å mase eller kjøre på med noe som det ikke er stemning for. Så i stedet for å bare kjøre på med nok en utfordring tenker jeg å høre med dere som leser bloggen min. Juleutfordringen går ut på at vi må være minst 30 minutter aktive hver eneste dag gjennom hele desember. Hensikten er den enkle at i årets mørkeste og travleste måned trenger vi mye overskudd og energi. Vi trenger å ha fokus på fysisk aktivitet gjennom hele året, ikke bare i perioder.

Dersom du «forplikter» deg til å delta på juleutfordringen min er jeg overbevist om at du vil gjøre det lille ekstra gjennom hele desember. De dagene hvor sofaen frister mest vil du forhåpentligvis få med deg en venn for å ta en kveldstur ute. Vinn vinn spør du meg!

30 minutter fysisk aktivitet kan være:

  • gå/løpe i 30 min
  • trene styrke på et treningsstudio eller hjemme
  • trene med kroppsvekt, gjerne med barna som vekter
  • Vaske huset
  • Julegaveshopping
  • Sex
  • Vaske bilen
  • Gå på ski
  • Sykle til jobb

Som dere forstår, det er alt som er fysisk aktivitet. Jeg er mer en klar til å inspirere og motivere gjennom bloggen men ønsker at det skal være stemning for det på bloggen. Dersom DU har lyst til å bli med meg på denne juleutfordringen ber jeg deg om å enten legge igjen en liten kommentar her på bloggen eller på Facebook. Jeg kommer ikke til å kjøre på med noe fokus dersom det kun er 1 person som er interessert, det må være litt respons ♥

Bli med, så kan vi sammen motivere hverandre til en aktiv desember. Jeg evaluerer responsen i løpet av morgendagen og holder dere oppdatert. I morgen er 1 desember og «første» luke dersom du planlegger å blimed.

Håper flere blir med!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.