Skip to content

Svindelsaken: Hvordan gikk det?

Posted in Beate Tipser

Hei! I dag er det 1 uke siden jeg ble utsatt for svindel. Under kan du lese om hvordan det hele gikk.

Forrige fredag: Fikk mail fra skatteetaten.no (trodde jeg) og beskjeden var at jeg skulle få tilbakebetalt et beløp på 3105kr fra skatteoppgjøret. Mailen såg helt ekte ut for meg og jeg trykket derfor videre på link. Linken førte meg direkte inn på skatteetaten.no, noe som førte til at jeg ikke fikk mistanke om noe som helst. Jeg la derfor inn opplysninger som kortnummer o.l for å få tilbakebetalt beløpet.

2 minutter etterpå: Jeg ble oppmerksom på at jeg var blitt svindlet og kontaktet banken min umiddelbart.

Kortet mitt ble sperret og jeg ble anbefalt å ta kontakt med kortreklamasjon.

Faktum var det at jeg var blitt svindlet for over 12000kr, det føltes utrolig leit!

Helgen gikk og på mandagen opprettet kort reklamasjon saken min.

Natt til onsdag fikk jeg pengene tilbake på kortet og jeg ble utrolig lettet! Hadde vi klart å sperre kortet mitt så raskt at vi avbrøt transaksjonen?

Det var et ørlite håp der men nå i dag er hele saken avgjort: pengene er borte og trukket fra min konto.

Banken min har informasjon om hvor pengene har blitt trukket til og div info. Denne saken vil derfor bli politianmeldt!

Pengene får jeg aldri igjen. Men la oss snakke høyt om dette slik at ingen andre går på denne blemmen som jeg var så uheldig å gjøre. Svindlerene der ute blir stadig dyktigere og mer kreative. Men la oss ikke akseptere at slike kriminelle får holde på uten at det blir meldt videre til politiet, først når vi melder i fra vil polititet se omfanget av dette utbredte problemet!

Nå 1 uke etterpå er jeg bare glad for at det er ferdig. Jeg er klar for å legge dette bak meg selv om det er utrolig surt! Jeg får ikke gjort noe med dette og velger derfor å ikke la det ta mer av min energi. Tusen takk til alle som har brydd seg i denne saken, det setter jeg stor pris på!

Jeg har lært noe utrolig viktig ut av dette: Er det for godt til å være sant – ja så er det ofte det!

Lag deg en god fredag! ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.