Skip to content

Uke 45

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag! Jeg får starte med å si takk for all omtanke i anledning min uheldige hendelse i forrige uke. Nå er det lagt bak meg og jeg er så klar for en helt ny uke!

Ukens opptur:
Etter nok syting og klaging over å være 12.000 kr fattigere har jeg klart å snu tankene om til at det kunne vært så mye verre. Det føles så godt å få lov til å være frisk, være mamma til 2 fantastiske barn og leve sammen med Franki! Det fungerer veldig godt å snu på tankesettet. Hvertfall for meg.

Ukens nedtur:
Uten tvil å bli svindlet for over 12000 kroner på fredag.

Ukens høydepunkt:
I det øyeblikket det gikk opp for meg hvor rik jeg er i livet mitt tross å starte på en helt ny måned på minus siden rent pengemessig. Penger er nødvendig ja, men så langt fra alt!

Ukens service:
Da jeg oppdaget svindelen var jeg kjapt på telefonen til Hanne Mette som er vår bankdame. Hun var egentlig på veg ut døren men snudde for å hjelpe meg. TAKK!

Ukens treninger:
Jeg fikk 3 styrkeøkter og 3 turer i forrige uke, godt fornøyd med det!

Ukens kjøp:
Ingen. Hahah.

Ukens kompliment: 
Svigerfar er rasende flink med de gode ordene. På søndag hadde jeg pyntet meg for selskap og jeg oppriktig tror at han syns jeg var pen og i forsøk på å gi meg et kompliment kom det ut: «Skal sei du hadde falt på hodet i klesskapet i dag» ♥

Ukens imponerende:
G18, guttene til Franki, de vant alle kampene i helgen og kom hjem med full pott. Håpet om gull nok en gang lever derfor videre!

Ukens flaue øyeblikk:
På lørdag hadde vi lørdagstoddlerne. Jeg hadde helt glemt at NRE skulle komme for å overrekke oss en sjekk på 10.000kr som skal gå til utstyr/leker til barna som bruker tilbudet. På lørdagstoddlerne har jeg blitt så vandt til å bli «tilsnakket» på en fin måte av mennesker som skal ha hallen/hallene etter oss at jeg har blitt litt lei. Så da de to kjekke damene fra NRE kom bortover til meg fikk jeg helt for meg at jeg måtte nok en gang forsvare at vi har krav på begge hallene men at de skal få den ene hallen tidsnok. Søte som de var måtte de stoppe meg for å fortelle at de var ikke her for å gjøre krav på hallen men for å gi oss 10.000kr. *flaut* ♥

Ukens beste beskjed:
Jeg har oppsøkt ny fysioterapeut: Det er fordi jeg vil bli bedre fort og vil at en som er spesialist på feltet skal hjelpe meg videre med løpekneet. Den gode beskjeden jeg fikk var at han tror at det ikke er i kneet skaden ligger, men i ankelen.

Ukens kollega:
Elsker å jobbe sammen med beste Gro ♥ I tillegg må jeg få nevne at vi er så heldig som har Anne Dagny på Klokkarhagen, for en fleksibel avd.spl!

Ukens forklaringsproblem:
Jeg fikk flere forklaringsproblem når det kom til svindelen. Ungene trodde vi akutt ble i kategorien fattige og hadde store spørsmål om hvorfor tyver stjeler penger og hvordan de klarer det på en datamaskin!

Ukens antrekk:

Lag deg en fin mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.