Skip to content

Uke 46

Posted in Hverdagsliv

Hei! Jeg henger litt bakpå med bloggen og beklager det. Her kommer en forsinket ukesoppsummering ♥

Ukens opptur:
Å endelig lukke døren når det gjaldt svindelsaken. Det var noen dager i forrige uke vi ikke visste hvordan det ville gå: pengene var inne på konto igjen og det var veldig frustrerende å leve i uvisst. Nå som det hele er over føltes det gått å lukke døren og glemme det hele!

Ukens nedtur:
Å ha 12.000 mindre til å rytte med.

Ukens høydepunkt:
Det må være da Felix la seg inntil meg og sa: Eg elske mammaen min!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte en barselgave i forrige uke.

Ukens cravings:
Det må bli fruktsalat. Så enkelt men så godt!

Ukens lunsj:
Jeg hadde en lunsjdate som jeg dessverre måtte avlyse.

Ukens treninger:
Forrige uke ble det 2 gode løpeturer og 1 styrkeøkt.

Ukens dårlige ide:
Søndag morgen: Årets julekort bilde skulle bli tatt før håndballturneringen klokken 10.00. Det hele ble faktisk så komisk og mislykket som det kunne bli. Franki sitt utsagn etterpå: «Neste år setter vi mamma i parken alene og tar bilder av hun til julekortet!» hahah. Det ble faktisk et veldig fint bilde av oss 4 som straks kommer i postkassen vår 🙂

Ukens måltid:
Harald slo til med hjemmelaget lasange på lørdagskvelden, det var veldig godt!

Ukens gode service:
Hanne Mette i banken min har stått sånn på og vært svært behjelpelig, takk!

Ukens innsats:
Imponert over jentene på håndballturneringen i helgen. Kjekk som trener å se alt de har lært på 1 år og hvor mye de har utviklet seg. Stor stas!

Ukens antrekk:
Jeg var enten ikke i humør til å bli tatt bilde av eller at jeg ikke hadde en person som kunne hjelpe meg i forrige uke. Så det ble ikke knipset noen dessverre.

Ha en nydelig tirsdag dere!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.