Skip to content

Uke 47

Posted in Hverdagsliv

Tiden flyr, det er allerede mandag igjen! Jeg starter som vanlig med å oppsummere uken som gikk under:

Ukens opptur:
Det kan vell ikke være vanskelig å forstå: Uten tvil at jeg fikk pengene mine igjen! Det var en slik glede og lettelse at det kan nesten ikke beskrives.!

Ukens nedtur:
Tror det må være at vår planlagte familiehelg på sørlandet utgikk pga Felix var syk. Heldigvis hadde Lykke og Franki det veldig fint!

Ukens høydepunkt:
Da jeg tilfeldigvis skulle sjekke saldo nettbanken og blir helt paff over at det står over 12.000 mer en forventet på saldo. DEN følelsen!

Ukens koselige aktivitet:
Tror det må være å susle med pepperkakehuset, det var veldig fint!

Ukens treninger:
Jeg fikk 2 løpeøkter og 1 styrke økt.

Ukens jentekveld:
Mandag hadde jeg forening her hjemme. Veldig fint å se dem alle igjen. En jentekveld som det er alltid fint.

Ukens gjensyn:
Å se lille skatten til Kathrine igjen!

Ukens shopping:
Jeg og Lykke fikk klemt inn en jenteshopping på torsdag før pappen i huset skulle på trening. Målet var å finne juleklær til henne og litt julegaver. Vi var veldig effektive og veldig fornøyd med alt vi kom hjem med.

Ukens kjøp:
Jeg unte meg noen nye produkter i Skin by Camilla Phil siden jeg fikk pengene mine tilbake. Ellers kjøpte jeg veldig mange julegaver i forrige uke. Ukens kupp må likevel være på Intersport på fredag da jeg fikk mye uteklær til ungene til gode priser. Fin butikk og alltid veldig hyggelige og behjelpelige damer på jobb!

Ukens velfortjent:
På fredag hadde jeg veldig lyst å glede Hanne Mette som er min kontakt person i banken min. Jeg kjøpte derfor en liten blomst som jeg gav til henne. Som forventet mente hun at det absolutt ikke var nødvendig og at hun følte ikke hun hadde gjort noe. For meg betydde det veldig mye at hun støtte meg og var behjelpelig under hele svindel prosessen. Velfortjent Hanne Mette! ♥

Ukens cravings:
Pepperkakedeig og nøtter!

Ukens kollega: 
Her på jeg få trekke frem sykepleier studenten min June. Hun har nå være hos oss i flere uker og jeg er så glad for at det var akkurat henne som ble min student. Hun er veldig ansvarsfull, tar initiativ, viser stor evne til å vise omsorg og innlevelse i møte med de som bor hos oss. Jeg er helt sikker på at det blir en veldig flink sykepleier utav henne ♥

Ukens galskap:
Black Friday! Say no more! Altså, det er så vilt! Jeg var selv ute en rask tur for å sikre meg uteklær til ungene, men det var bare hvor raskt jeg kunne komme meg hjem igjen. Da jeg på kvelden såg på nyhetene hvordan folk oppførte seg rundt omkring ble jeg enda mer satt ut.

Ukens takknemlighet:
Mine to yngre brødre, Stian og Espen var til stor hjelp i forrige uke. Jeg har solgt tredemøllen min og for å få ned den tunge møllen stilte de (u)frivillig opp! De to sammen med Franki fikk den tilslutt ned og det er veldig fint å ha familie i nærheten som en kan be om hjelp.

Ukens salg:
Som nevnt over har jeg solgt tredemøllen min. Siden de nok er flere av mine lesere som lurer på hvorfor tenkte jeg å svare på det under her. I høst har møllen min blitt brukt svært lite pga jeg enda holder på å trene meg opp igjen med kneet. Tredemøllen min er alt for god til å stå uten å bli brukt. Ellers skal vi flytte neste år og det er godt å vite at vi ikke har en mølle på 200kg som skal med i flyttelasset. Med tanke på visning som vi også skal ha neste år vil det også ta seg bedre ut uten den tredemøllen etter min mening. Det er helt klart litt sårt siden den tross alt er min beste investering. Trøsten er at når vi er godt på plass i det nye huset skal jeg gå til innkjøp av en ny mølle, helt sikker den samme som jeg hadde da jeg var svært fornøyd med den! En så lenge får jeg løpe ute og trene nede på Jæren Sportssenter.

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.