Skip to content

Up yours svindlere: Jeg fikk pengene tilbake!!

Posted in Hverdagsliv

Det er en overglad Beate som skriver. Jeg trodde jeg var helt ferdig med svindlersaken men i dag fikk den en helt ny vending!

Jeg hadde lukket døren. Jeg hadde gått videre. Jeg hadde akseptert at 12.376kr var tatt fra min konto. Jeg hadde lært at jeg i fremtiden alltid vil sjekke alle mailer jeg får med svært nøysomme øyner. Jeg hadde akseptert at jeg ikke kom til å kunne kjøpe hverken julegaver eller noe annet til meg selv på en stund. Jeg hadde lukket denne døren og gått videre.

I dag når jeg våknet gikk jeg inn på nettbanken for å sjekke om et ventende beløp hadde kommet inn. Jeg kunne knapt tro mine egne øyner. Saldoen var mye høyere enn jeg forventet og jeg kunne se på kontobevegelser at beløp på 12.376 var kommet INN igjen på konto. Jeg ville ikke juble før jeg var sikker og tok derfor kontakt med Hanne Mette i banken min. Hun måtte ta videre kontakt med kortreklamasjon for å høre før hun visste 100%.

Da Hanne Mette ringte meg opp igjen slapp jeg jubelen helt løs! Pengene var tilbakeført til min konto og jeg forstod ingenting. Hverken Hanne Mette eller damen på kortreklamasjon hadde opplevt at dette hadde skjedd før. Da jeg spurte om hvorfor jeg var så heldig å få pengene tilbake hadde de ingen helt nøyaktige svar på dette. Det hadde ingenting med at kortet ble sperret så raskt fordi det hadde ingenting å si. Deres teori er derfor: Svindlerene i mitt tilfelle har utført et kjøp av en vare med mitt kort og mest sannsynlig oppdaget at varen har blitt kjøpt av svindler penger og de har stoppet salget. Dermed har pengene gått tilbake til min konto fordi selve kjøpet har blitt oppdaget at det ikke var ekte.

Er det mulig? JAA! Jeg er så glad! Tenk at dette kunne få en slik slutt. Det hadde jeg aldri trodd! Kanskje jeg har god karma? Eller griseflaks? Ikke vet jeg, jeg er bare så sinnsykt lettet og glad over å få mine 12.376 kr igjen på konto.

Selv om det er mine penger føles det som at jeg har vunnet i Lotto. Dette er penger jeg har akseptert at er borte og jeg har innrettet meg deretter. Å plutselig få dem tilbake, noe som aldri skjer, det føles veldig bra! Hva er oddsen for dette liksom? Helt fantastisk!

Ha en finfin onsdag, jeg vet hvertfall at min dag blir kjempefin uansett hva den har å by på ♥

Klem fra en veldig glad Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Maria Skretting
  Maria Skretting

  Så bra! 😁 Dette var jo en kjempe kjekk nyhet! 😊

  22. november 2017
  |Reply
 2. Margith Skårland
  Margith Skårland

  Så kjekt🤗🤗🤗🤗

  22. november 2017
  |Reply
 3. Karin
  Karin

  Fantastisk 🎉

  22. november 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.