Skip to content

Velkommen november

Posted in Hverdagsliv

Så har vi kommet til 1 nov. La det bli en måned som går fort slik at desember ikke føles så langt unna.

 • Barselbesøk
  Det må være noe av det fineste å gjøre, dra på barselbesøk å få møte en ny skatt. I november skal jeg på et barselbesøk alene hos en god venninne og jeg og mannen skal på et sammen.
 • Konsert
  4 nov er det konsert i Varhaug hallen og jeg er nok langt fra alene om å dra dit. Vi er en fin gjeng fra jobb som skal!
 • Få laget årets julekort
  Det har jeg planer om å gjøre allerede til helgen. Det er så fint å kunne gjøre slik uten stress og i siste liten. Å dele ut julekort derimot er forbeholdt til desember er min mening.
 • Ferdigstille julekalenderen
  Nå fikk jeg satt det aller meste på plass i går kveld og alle aktivitetene ser ut til å være i boks. Folk må jo tro jeg er spør som ønsker å avtale en lekedate i desember allerede nå, haha. Igjen, det er så mye kjekkere når ting ikke blir i siste liten. Heldigvis har folk bare vært positive når jeg har spurt dem ♥
 • Frisørbesøk
  Det blir fint både å se Reidun Anette igjen og få friske opp håret.
 • Julebord
  I år blir det kun julebord for min del, Franki skrev oss aldri opp på deres julebord. Men julebord med jobben min blir fint det og ♥
 • Lunsj dater
  Gleder meg allerede til en lunsj date jeg har avtalt med gode Lise!
 • Arendal tur
  Siden pappaen i hus reiser endel bort med guttene sine ønsker vi å henge oss på når vi har muligheten. I slutten av november får vi det til og alle 4 reiser til Arendal. Det er veldig fint å se hvor mye det betyr for ungene med slike helger, de syns det er helt topp å bli med!
 • Få klar signal fra kommunen
  Oktober er over og vi har ikke hørt fra kommunen enda. De har kun 3 uker på seg slik at i løpet av november vet vi om det er klar – ferdig – gå eller om vi må endre noe mer før vi kan starte. Det er så spennende!
 • Kjøpe flere julegaver
  Jeg er godt i gang og gleder meg til å kjøpe enda flere i denne måneden. Jeg foretrekker å handle helt alene, da koser jeg meg mest ♥
 • Vaske ned kjøkken
  Jeg liker å vaske ned hele kjøkkenet en gang i året og det har blitt til at det gjøres før jul. Jeg har tenkt å få det gjort i løpet av november slik at jeg slipper det i desember. Føles så godt å få vasket, ryddet og kaste matvarer som har gått ut på dato eller som ikke blir brukt. Renske opp. Følelsen etterpå er verdt alt!
 • Jobbe med positiv innstilling
  Ei veldig kjekk dame på jobb sa noe veldig smart her om dagen. Dersom vi velger å tenke at November blir bra uansett om det er både kaldere, våtere og mørkere så blir det bra. Jeg har lett for å kjenne på ruskevær og at det er litt trist ute på denne siden av året. La oss alle forsøke å tenke gode tanker om årstiden også, det skal jeg prøve på.

 

Lag deg en fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

 

 

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.