Skip to content

1 desember

Posted in Hverdagsliv

God fredag og endelig kan vi ønske desember velkommen! Jeg tenkte å liste opp hva jeg ønsker å få utav den nydelige måneden vi nå går inn i.

Over ser dere den flotte kalenderen jeg fikk helt uventa av min søster Lene! I dagens luke pakket jeg opp 2 leppestifter og jeg føler meg som et lite barn igjen som er så heldig. Tusen takk nok en gang Lene ♥ Her i hus er noe julepynt oppe, tenker at det er lov nå som 1 desember er her. Julelysene ute er halvvegs oppe, jeg måtte gi meg mens jeg holdt på siden det var sååå kaldt! Men i løpet av kvelden eller morgendagen er de oppe og det gjør meg så glad! Jeg tenkte å lage et aldri så lite desember innlegg til dere, enjoy!

Desember måned håper jeg byr på blant annet dette:

 1. Jul i Svingen
  Selv om det er leit at de ikke sender Snøfall om igjen i år eller enda bedre: kommer med en ny sesong, så er Jul i Svingen fint det og! Det viktigste er uansett å gjøre noe sammen og jeg syns julekalenderen på Nrk samler oss før leggetid. Det er så fint ♥
 2. Pakkekalender
  Å oppleve julen gjennom mine barn er så fint! Det er nok hovedgrunnen til at jeg elsker julen mer og mer for hvert år. Det å være mamma i disse dager er så fint! Å være sammen med barna når de åpner lukene hver dag, se gleden, se forventningen og takknemligheten. Det er fint. I tillegg er jeg super heldig å få min helt egen kalender i år!
 3. Julebakeovernatting
  Hvert år, samme helg: 1 helgen i advent har jeg en så fin tradisjon. Da inviterer jeg alle de jeg er tante til som er over 3 år på overnatting. De sover lørdag til søndag og hovedaktiviteten er pepperkakebaking. Dette året er det 8 barn som kommer og med mine barn blir det 10 barn tilsammen i år. Det er den fineste tradisjonen jeg har og det er så kjekt at barna også syns det er stas. Dette tror jeg blir 6. eller 7. året jeg gjør dette og jeg håper barna vil komme til meg i mange år til!
 4. Juleverksted for meg selv
  Jeg svarer nei til innpakking i enhver butikk jeg har kjøpt julegave. Nærmere jul setter jeg pris på og ha en kveld for meg sjøl hvor jeg pakker inn julegavene mens jeg hører på julemusikk.
 5. Julekveldsmat
  Dette er nok en kjekk tradisjon jeg har laget meg, tror faktisk denne tradisjonen startet helt tilbake i 2009? Uansett! Den går ut på at jeg inviterer mine nærmeste jenter på kveldsmat og hygge.
 6. Løpe lengre
  Jeg er ferdig hos fysioterapeut og har fått beskjed om å gradvis løpe lengre. Det går sent fremover men det går hvertfall fremover.
 7. London
  Det er en drøm å få lov til å reise til London i desember, det anbefales på det sterkeste! Jeg og Gro reiser allerede på onsdag og jeg gleder meg sånn! Julestemning, kvalitetstid, juleshopping og bare kos! Å det skal bli fint ♥
 8. Frisør
  Da jeg ble svindlet avbestilte jeg alt som kostet penger. Da jeg fikk pengene igjen var noe av det første å bestille tid igjen til frisøren. Det blir godt å friske opp toppen.
 9. Dele ut julekort face to face
  Jeg har som mål og unngå å legge julekort i postkassen. Nettopp fordi det blir hakket mer personlig ved å dinge på for å ønske en fin førjulstid. Jeg klarer ikke å gjennomføre dette 100% men har likevel et bevisst ønske om det. Jeg både går, kjører og løper dør til dør i desember.
 10. Juleforening
  Vi skal inn til byen for å ha årets siste forening hos Anne.
 11. Bake flere slag julekaker
  Dette året tror jeg det blir disse slagene: pepperkaker, kakemenn, peppernøtter, vepsebol og fingerkrem.
 12. Spise is
  Husker dere at jeg har deltatt i Funkygine sin søtsaker pause? Den er nå over i dag faktisk og jeg er så fornøyd med egen innsats. Foruten om yogurtnøtter har jeg holdt meg borte fra alt annet. Kaker, julekaker, is, bakverk og desserter. Jeg skal derfor kose meg med is nå, det er noe av det beste jeg vet.
 13. Rive hus
  Ting skjer! Nå på torsdag rives huset som står på vår tomt. Det rare er at dette skjer mens jeg er i London og det blir veldig rart å komme hjem igjen for å så se at hele huset er borte vekk. Vemodig på et vis også. Men jeg skal ikke legge skjul på at det blir fint å komme i gang med vårt hus prosjekt.
 14. Feire jul sammen med familien
  På selve julemorgen inviterer vi den familiesiden vi ikke er sammen med på julekvelden. Selve julekvelden skal vi feire nede hos Chris Terje og Silje, det blir fint ♥
 15. Feire nyttår på jobb og med gode venner
  Dette året er det min tur til å jobbe nyttårsaften. Etter jobb klokken 22.15 reiser jeg til gode venner og feirer nyttår sammen med mine og 2 andre familier!

Lag deg en fin 1. desember. God fredagskveld og god helg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.