Skip to content

Året 2017

Posted in Hverdagsliv

Året 2017 er snart historie. For et fint år det har vært. Før vi trer inn i 2018 vil jeg mimre tilbake i tid. Dette blir et aldri så lite tilbakeblikk ♥

Januar 2017

Januar kort oppsummert: Vi hadde noen fine dager med snø. Gode Felix ble 3 år og feiret dette med spiderman tema. Min gode Polly ble 30 år og jeg kunne desverre ikke bli med å feire henne. Vi var også i bryllup til Silje og Stigen ♥ Januar var den måneden jeg spontant meldte med på Lysefjorden Inn og løp mine første turer i terrenget.

Februar 2017

Februar kort oppsummert: Vi var så heldige å «låne» 2 søte små kyllinger av Arna som ble høyt elsket i de få dager vi kunne ha dem. Jeg pusset også opp gjestetoalettet helt spontant da jeg trengte en forandring. Februar var også den måneden jeg hadde første time hos Helene ved tidligere Livskraft for å kartlegge planen frem mot Ultramarton. Februar var måneden vi fikk mulighet til å kjøpe boligtomt!

Mars 2017

Mars kort oppsummert: Jeg løp jevnligere sammen med guttaboys frem mot vårt felles mål: Lysefjorden Inn. Jeg startet opp med kostholdsplanen for å spisse formen enda mer. Jeg var i Oslo hos beste Hege og shoppa mye mer en det som var planen. I mars var jeg også i full gang med treningsprogram fra Helene og ser tilbake i boken min at mye tid gikk med til både trening og matlaging. I mars bestemte vi oss for hvilken arkitekt vi skulle bruke og valget falt på Bettikon.

April 2017

April kort oppsummert: Franki og G16 vant gull og hjemme sprakk vi nesten av stolthet! April bar også mye preg av trening og langturer. Noen av de beste langturene i terrenget hadde vi i nettopp April husker jeg. Felix fikk stor seng og det ble noen få endringer på rommet hans. Rita ble 30 år og vi hadde en kanon kjekk jentefest for henne oppe på Lyefjell! I april hadde vi første møte med arkitekten vår nede på tomten. Det var veldig spennende!

Mai 2017

Mai kort oppsummert: Mai var en hektisk måned husker jeg. Innholdrik og fin, mai er uten tvil min favoritt måned! Det var den måneden jeg trente flest timer per uke og det skulle jeg kombinere sammen med mye sosialt. Vi var i komf til Ole, vi feiret 4 års bryllupsdag sammen med forlovere + følge. Vi feiret 17 mai. Jeg ble 30 år og fikk sånn fin feiring både på jobb og hjemme med 80 talls party. I mai fikk vi første utkast av hus tegninger og vi elsket det! Vi hadde noen flotte sommerdager i Mai og jeg husker at Jærdagene var så varme at vi svettet tross sommerklær. Digg!

Juni 2017

Juni kort oppsummert: Juni var en utrolig måned. Jeg hadde jobbet i flere måneder mot et mål og endelig var den her. Jeg fikk Barcelona tur av min kjære Franki til min bursdag og der var vi helgen før Ultramaratonet. Jeg ble egentlig stresset over tidspunktet men det var akkurat det jeg trengte før et slikt løp. Kjærestetid, sommer og avslapping! I forkant av løpet ble jeg syk og stresset veldig med det. Heldigvis ble jeg helt frisk til løpsdagen og den 17 juni er en dag jeg aldri glemmer. Hele reisen mot løpet, strålende sommervær, en natur uten sidestykke og et fysisk krevende utfordring som gav en sinnsyk mestring da jeg var i mål på 9.38. Det er noe av det kuleste jeg har gjort og jeg er fortsatt ikke i tvil, det skal jeg gjøre igjen! Helt i slutten av juni startet vår sommerferie ♥

Jul 2017

Juli kort oppsummert: Sommerferien vår startet på hytten i nydelig sommervær! Det var bikini og badevær på hytten og det er sjelden. Vi hadde dagsbesøk av mor og Sverre en av dagene. Vi var også en uke sammen med svigers. Catrine, Harald og Alvar var på hytten noen dager hvor vi kombinerte det med Dyreparken. Vi var også på vårt første Kaptein Sabeltann Show, anbefales virkelig! De 2 siste ukene i juli var vi i nydelige Spania hvor vi bare var sammen og ladet batteriene. I juli var hus tegningene 100% og vi sendte derfor inn søknad til kommunen.

August 2017

August kort oppsumert: Hverdagen var tilbake. Og jeg er alltid klar for hverdagen igjen etter lang ferie. Lykke ble 7 år og det var stor stad i heimen. Jeg hadde ønsket meg penger til bursdagen min som jeg brukte på Lene Gravdal. Jeg hadde både garderobe gjennomgang og personlig shopping fordelt på 2 ulike dager, såå gøy! Cathrine og May Therese ble 30 år. Min gave fra dem var en hel dag i stavanger uten å vite hva vi skulle ut på. Det var en så fin dag som jeg syns ble en fin markering for oss alle 3. Cathrine og Atle hadde en flott sommerfest. I tillegg hadde Chris og Silje sommerfest som jeg desverre kun fikk med meg slutten av. August var også måneden da jeg gikk all in for å ta tak ute i hagen. Jeg vasket, skrapet og malte mye på gjerdet.

September 2017

September kort oppsummert: Jeg startet måneden med en Oslo helg hvor vi feiret Hege som også var blitt 30 år i sommer. Jeg møtte også Maya til lunsj mens jeg var der. Christine fikk en nydelig jente og jeg var heldig å få besøke henne. Cathrine sin gave var et døgn sammen med meg uten hun visste hva vi skulle. Det ble en tur til Kjerag sammen med våre menn hvor vi endte opp med overnatting på hytten vår. I september var vi også i et nydelig bryllup til Arild og Ann Mari ♥ Vi hadde nok et vellykket loppemarked på jobb. Om jeg ikke husker feil var det helt i slutten av september at vi fikk godkjendt hus tegningene våre og det var en lettelse. I september fikk vi helt uventet frokost på døren av storesøster! September var også måneden jeg syklet mye til jobb som alternativ trening. Jeg husker at jeg savnet å løpe ♥

Oktober 2017

Oktober kort oppsummert: Den måneden husker jeg som hektisk. Det var en måned jeg hadde fullt opp med husplanlegging, mye på jobb og Franki som reiste endel med håndballen. Gro ble også 30 år i oktober og det feiret vi med en veldig fin jentekveld hjemme hos henne. Jeg var også bøssebærer og det var stor stas i heimen med Halloween. Det var også høstferie og vi var deler av ferien oppe på hytten. Begge ungene hadde med seg hver sin venn og det var noen fine dager ♥ Helt i slutten av oktober fikk jeg ny student på jobb og jeg er glad for at det ble akkurat June!

November 2017

November kort oppsummert: Jeg ble svindlet! Det var en kjip tid. Som om ikke november er mørk og litt tung i utgangspunktet ble den hvertfall det av å bli svindlet for over 12.000. Jeg var også lei av å ikke være bedre i kneet mitt og oppsøkte nye fysioterapeut. Heldigvis fikk jeg pengene tilbake og desember nærmet seg, det ble en fin måned tross alt. Vi var på Stavanger kameratene med jobb, det var utrolig kjekt vorspiel! Vi hadde endel planer i november som ble avlyst enten pga sykt barn eller at jeg måtte kutte i utgiftene grunnet svindelen. Vi var på fint besøk hos Catrine og Harald, nydelig mat! I slutten av november var jeg i full julestemning og både kalenderen og pepperkakehuset kom opp. I november fikk vi endelig godkjent igangsettelsen av husbyggingen og det betydde at vi kunne starte!

Desember 2017

Desember kort oppsummert: Denne måneden har gått så fort og mye fordi den har inneholdt så mye fint! Å oppleve gleden av årets kalender gjennom ungene har vært så fint. Ellers startet vi desember med den fineste tradisjonen: julebakeovernatting! Jeg var i London sammen med beste Gro som var en fantastisk tur på alle vis! Jeg har bakt mye papperkaker og gitt mye kaker bort. Vi har følgt nøye med riving av det gamle huset som stod på tomten vår og det har virkelig vært spennende å følge med i den prosessen. Nå er tomten vår klar for støyping på nyåret. Vi har hatt en fin jul og romjul sammen med vår familie og våre venner. Julen for meg har vært veldig fin men også noe hektisk da jeg har jobbet nesten hver eneste dag mens jeg har forsøkt å få til både kjærestetid, familietid, bygge lego tid, venninetid, spillekveldtid, seriemaratontid, julemiddager, husarbeid og trening. Derfor har bloggen min hatt en aldri så liten romjulsferie fordi jeg har ikke strukket til her inne. Julaften feiret vi nede hos Chris og Silje sammen med Lode siden, det ble en veldig fin kveld! Finest av alt var nok alle gledesuttrykkene hos barna, det er så fint ♥

Året 2017 har vært et veldig fint år, jeg er så takknemlig for det livet jeg lever, virkelig! Veldig fint å kunne se tilbake på hele året gjennom bilder og tekst her, håper jeg ikke kjedet dere for mye med dette innlegget. I dag har vi årets siste dag og det er både rart men også fint å tenke på. 2017 er nå historie og vi har et helt nytt år å se frem til. Det beste med å starte på et nytt år må være at vi går lysere tider i møte. År 2018 blir veldig spesielt for oss, det er året hvor vi skal få lov å bygge vårt nye hjem. Gleder meg til alt som kommer og jeg har som mål å gjøre det kommende året til et godt år selv om det kommer til å være veldig travelt og hektisk med husbygging.

I dag starter jeg dagen min med nyttårsjoggen klokken 10.00 i Hanabergsmarken, kom gjerne å bli med du også! Det er i regi av Jæren Sportssenter, perfekt start på dagen. Etter trening skal jeg være sammen med barna og mannen før jeg må gjøre meg klar for aftenvakt. Jeg jobber fra 14.40-22.10 i dag og skal dirkete til nyttårsfeiringen med mine og gode venner etterpå. Håper du har det bra, at romjulen din har vært fin og at dagen i dag blir slik du ønsker. Takk for at nettopp du har følgt meg og min hverdag gjennom 2017, håper du følger med videre i et helt nytt år.

Takk for det gamle og Godt Nyttår kjære deg!

Beate

Blogglistenhits

 

 

 

6 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Så gøy å følge deg 😊 godt nyttår kjære 😘

  31. desember 2017
  |Reply
  • Så jilt vennen 🙂 Klem

   2. januar 2018
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Langt ifra kjedelig innlegg hvertfall! Så kjekt å ta ett raskt dypp i ditt 2017 👍
  Ha en god, siste dag på jobb i 2017 😁
  Ønsker deg og dine ett godt nytt år 🎉

  31. desember 2017
  |Reply
  • Takk for fine ord og takk for at du klikker deg inn her! Klem

   2. januar 2018
   |Reply
 3. Mari
  Mari

  Jilt å fylla deg, dine kreative sider, din ståpåvilje, omsorg for de rundt deg! Du inspirere t mye flott. Godt nyttår Beate 😊

  1. januar 2018
  |Reply
  • Tusen takk Mari 🙂 TAKK for så fine ord! Klem

   2. januar 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.