Skip to content

Dagen før dagen

Posted in Hverdagsliv, and Jul

God lørdag og lillejulaften dere! Tenk at nå er dagen før dagen kommet, det er så fint!

Lille julaften. Dagen før selveste julaften som må være en av årets fineste dager. Jeg har brukt dagen til å kose meg med innpakkingen av de siste julegavene. Å pakke inn gaver er noe av det som setter julestemningen for fullt hos meg. Da koser jeg meg, tenker på vedkommende som skal få gaven jeg pynter og bare smiler. Slik ser noen av årets pakker inn:

Jeg liker veldig godt å. pynte pakkene og mitt beste tips må være å pynte med en grankvist, det er så fint. De får du gratis på de steder de selger juletre. Fine til å pynte bord med også forresten! Noen enkle bånd og gjerne en julekule, skal egentlig ikke så mye til.

Håper dere har det fint og har funnet roen hjemme. Jeg skal bruke resten av kvelden til å gå på kino (dagens kalender luke) og dekke årets julefrokostbord. Jeg har startet med en fin tradisjon at vi inviterer den siden vi ikke er sammen med på julekvelden. I år er det min familie som kommer på julefrokost i morgen tidlig da vi skal være med Franki sin familie på kvelden. Å det er så fin tid vi er inne i nå!

Ha en fin lillejul og takk for at du titter innom her, det blir jeg glad for. Jeg oppdaterer igjen i morgen før julekvelden.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.