Skip to content

God Jul!

Posted in Jul

Riktig god jul dere, i dag er selveste julaften her. Jeg tenkte det kunne være kjekt med et lite spørsmål-svar innlegg om mitt forhold til jul under her.

 1. Hva gleder du deg mest til med årets julaften? 
  Det må være å oppleve kvelden sammen/gjennom barna våre. Det er helt fantastisk å være mamma på en slik spesiell kveld. Å se hvor takknemlige og glade de er, det varmer. Årets julemiddag blir også veldig fint, jeg elsker pinnekjøtt.
 2. Ingen jul uten…
  Pinnekjøtt!
 3. Ditt beste juleminne? 
  Det er et spørsmål jeg syns er umulig å svare på. Det er så mange. Men det er liten tvil om at julen ble helt spesiell for meg etter jeg ble mamma ♥
 4. Hvor og hvem feirer du jul sammen med i år?
  Vi feirer jul hos Chris Terje og Silje. Det er min svoger og resten av Lode familien kommer også der. Det blir fint!
 5. Hva er min beste erfaring med julpakkene?
  Det må være å legge til rette for at selve oppakningen blir minst mulig stressende og kaotisk. For å få til det synes jeg uten tvil det fungerer best å la barna åpne sine gaver før de voksne åpner. Si det er 5 barn da. Da foretrekker jeg at alle barna sitter på gulvet med alle sine gaver rundt seg. Så starter den minste og tar 1 pakke før neste tar 1 pakke. Slik fortsetter det til alle barna sine gaver er borte. Slik erfarer jeg at det blir minst mulig stress og kaos. Jeg som mamma får da oppleve gleden mine barn får av gavene i ro og fred. Anbefales!
 6. Hva håper jeg ligger under treet i år?
  Helt ærlig så kjenner jeg på at det ikke er så viktig med gaver til meg selv i år. Tror det har mye med at vi nå skal bygge hus og jeg føler meg generelt heldig og takknemlig for det. Det vil ikke si at jeg ikke blir glad for det som faktisk ligger under treet, det vet jeg at jeg blir. Likevel er julen for barna og jeg gleder meg på vegne av dem.
 7. Falskt eller ekte juletre? 
  Ekte.
 8. Har du ellers noen tradisjoner i romjulen?
  Jeg har ingen tradisjoner og det er nok mye pga min jobb. Jeg jobber hele romjulen og er avslappet til det. Julemiddager hos begge sidene er selvsagt men det er ikke alltid det passer for min del pga jobb selv om de forsøker så godt det lar seg gjøre å ta noe hensyn til mine arbeidstider.
 9. Kunne du reist bort med jul? 
  Vært i Syden på jul kunne jeg ikke. Men jeg kunne tenkt meg å reist på hytten å feiret jul der et år.
 10. Beste julesang? 
  Maria Mena – Home for Christmas.

Jeg vil med dette ønske dere alle som leser en riktig fin jul. Håper denne dagen og ikke minst julekvelden blir fylt med mye glede og takknemlighet. Nyt julemorgenen i pysjamasen og bare vær sammen med de som betyr mest for deg. Her i hus venter vi frokost gjester, en veldig fin måte og starte denne dagen på!

GOD JUL!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  God jul 🎅

  24. desember 2017
  |Reply
  • Takk, håper julen deres har vært fin! 😉

   30. desember 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.