Skip to content

Hustomten vår

Posted in Husbygging

Som flere av dere vet så skal vi bygge nytt hus og det er vi veldig heldige som får lov til! For de av dere som ikke er helt med nå så har vi fått tilgang til en familietomt nede i sentrum av Nærbø. Det har stått et gammelt hus på tomten og det huset er nå revet. Tenkte derfor at det var kjekt å kunne vise dere vår hustomt her på bloggen.

Huset er som dere ser revet og det tok ikke lang tid. Akkurat nå holder de på med å grave ut tomten og stikke ut hvor vårt hus skal stå. Det er så spennende å kjøre innom tomten vår daglig nå da det skjer mye på kort tid.

Jeg har fått flere spørsmål om hvor tomten vår er og den er nede i sentrum, rettere sagt nede i Dalvegen! Folk lurer også på om vi bygger huset selv og det gjør vi. Vi skal ha hjelp til å reise huset før Franki overtar. Jeg har i dag lagt til en helt ny kategori som dette innlegget blir lagt i, :Husbygging. 2018 blir året hvor vi skal bygge helt nytt hus og jeg gleder meg til å dele litt å litt undervegs med dere.

Lag deg en fin fin lørdag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Mari
    Mari

    For en mulighet🙌🏼 Det blir kjekt å fylla me på å se det ferdige resultate😊

    16. desember 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.