Skip to content

Jul i stuen

Posted in Interiør

Hei! Det har ikke vært bevisst å være dårlig til å oppdatere her inne men jeg har bestemt meg for at bloggen ikke skal komme foran alle de jeg er så glad i. Vi er inne i siste juleuken og jeg merker hvor mye vi gjør sammen med de vi er glad i, det er så fint! På mandag hadde jeg jentene på besøk og det satt sånn julestemning! Jeg knipset noen raske bilder og ser nå i etterkant at hverken lys eller ting var helt på stell men pytt sann. Dere får hvertfall et inntrykk over hvordan det ser ut her hjemme.

I dag fikk vi opp juletreet og det er så fint! Lukten, henge på julekulene sammen og stemningen i hele stuen er så fin nå. Tar noen bilder av årets juletre i morgen til dere. Håper dere har det fint, nå er det kun 3 dager igjen til jul ♥

Vi skrives mer i morgen!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.