Skip to content

Julemagi med snø!

Posted in Hverdagsliv

Forrige helg kom den første snøen. Det var virkelig flott å se på at alt ute ble hvitt. Jeg var på jobb forrige lørdagskveld og da jeg kom hjem 22.30 måtte jeg bare ut med kamera for å ta noen bilder. Julestemningen var på plass og det var ekstra fint med julelysene rundt huset vårt. Er det noe jeg kunne tenkt meg å lært mer av er hvordan en tar gode bilder når det er mørkt. Her kommer noen bilder hvertfall:

Nå har vi hatt en hel uke med hvite omgivelser ute og det er så fint. Jeg skjønner meg rett å slett ikke på når folk irriterer seg over glatte veger eller over å måtte skrape bilen. Det er så fint med vinter og alternativet er det året vi har ellers gjennom året: regn og vind. Vi trenger å nyte vinterværet og vi trenger kontraster. Vi trenger å få julestemning og det er lite som slår snø da ♥


I dag har jeg hatt en fridag og det har vært så fin dag! Jeg startet med å få sove helt til klokken 08.00 og leverte Felix i barnehagen klokken 09.00. Like etter levering gikk turen bort til Varhaugspulsen hvor jeg hadde en PT økt sammen med Ronny. Mer om det kommer på bloggen på søndag. Etter en fantastisk økt tok jeg en rask dusj før turen gikk videre til kaotiske Bryne. Skriver kaotiske fordi det er biler over alt og mangel på parkeringsplasser. Uansett, jeg møtte flotte Bente for lunsj på Kjøkkenet og der var det bare god stemning, gode samtaler og god mat. Vi skravlet fra oss i 2 timer før vi tok turen videre for å se på mikrosement. Vi er begge i husbyggings prosess og det passet fint å ta et slik ærend sammen.

På veg hjem var hentet jeg Felix i barnehagen og vi var hjemme rundt 14.30. Mens jeg laget klar middag kom min søster og hennes 2 barn innom med nystekte boller! SÅ fin overraskelse.

Bak Lykke sin kalender luke i dag var det familie bowling sammen med Cathrine sin familie. Det er virkelig en fin familieaktivitet og ungene elsker det! I dag stakk jeg av med seieren og Franki ble ikke høy i hatten!

Etter bowling fikk vi i oss kveldsmat og slappet av før leggetid. Franki er ute med sine kompiser og koser seg. Jeg fikk helt spontant for meg om jeg skulle få unnagjort siste ærend før jul kommer i kveld men det passet for noen å sitte barnevakt på sparket. Nå er jeg egentlig bare glad for det – sofaen er ekstra god på en fredagskveld!

Det er hva jeg kaller en fin fridag! Håper helgen har startet fint for din del. Vi skrives mer i morgen, ha en fin kveld!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.