Skip to content

Julepyntet inngangsparti

Posted in DIY, Interiør, and Jul

I dag var jeg en rask tur nede i skogen og på 1-2-3 ble hele inngangspartiet i nydelig julestemning. Dette klarer hvem som helst og det beste av alt det koster deg ikke en krone!

Jeg hentet en del mose, gran greiner og kristorn greiner i skogen. Mosen la jeg bare på krakkene mine som står ute året rundt. Jeg tok en stor IKEA vase som jeg hadde inne og pyttet noen grønne greiner oppi. Deretter tok jeg en kristorn grein og hang opp inni den store kransen min. En liten rød nisse, litt julekuler og snøspray var alt som skulle til for å få litt julestemning. Da jeg nesten var ferdig å pynte kom min snille svigermor opp med den nydelige kransen som henger til høyre. Den er kjøpt hos Floriss Nærbø. Tusen takk Åse Brit ♥

God lørdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.