Skip to content

London

Posted in Reise

London vil nok alltid være min favoritt storby – byen blir bare kjekkere og kjekkere for hver gang jeg er der! Nå var anledningen Gro sin 30 års gave.

Vi reiste med flyet onsdag formiddag og hjem igjen fredagskveld. Vi fikk med andre ord 3 hele dager i London og det er fint å ha litt tid når en først på reise. Gro er en av mine nærmeste venninner og fikk altså flybilletten tur/retur av meg i bursdagsgave. Hotellet spleiset vi på. Jeg var heldig og fant utrolig billige flybilletter, selv om det viktigste i en slik gave er tiden sammen.

Hovedmålet med turen var shopping og julestemning. Det er med andre ord ikke vanskelig å få da London bugner i julepyntet gater over alt. Det er ingen begrensninger i denne travle byen. Vi har brukt mye tid på shopping, brukt undergrunnen flittig og bare kost oss sammen. Fredags ettermiddag før vi tok banen ut til flyplassen gikk vi innom Winter Wonderland i Hyde Park. Det var en fin avsluttning på en veldig fin reise. Jeg ble veldig kald i parken men utover det var det utrolig fint å se alt de hadde stelt i stand. Anbefaler en tur innom her!

Vi bodde på et særdeles billig og slitt hotel men med en perfekt beliggenhet! Hotellet heter Rose Court og ligger noen få hundre meter fra undergrunn stasjonen Marble Arch som er i enden av Oxford Street. Anbefaler hotellet dersom du kun er ute etter et sted og sove med perfekt beliggenhet!

Det aller beste med hele London turen må nok være å få være sammen med Gro og glede meg over at hun hadde det så gøy. Gro har fra før kun vært i London som ungdom en gang på skoletur og hadde mye igjen å oppdage. Hennes fascinasjon over det meste var kjekt å være en del av, hun var så imponert og begeistret over storbyen!

Å shoppe i travle Oxford Street er for meg en del av London. Det blir ikke London uten den gaten for meg. Likevel trives jeg aller beste nede i Regent Street og Carnaby. Av andre steder så er Covet Garden verdt en tur 🙂

Tusen takk for en kjempefin tur Gro! ♥ Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal besøke storbyen London igjen! London er en by som fort kan oppleves for kaotisk og overveldede ved første visitt. Etter å ha vært i London såpass mange ganger nå vil jeg absolutt si at byen bare blir bedre og bedre for hver gang jeg er der.


Jeg rakk aldri innom i går for å oppdatere om London. I går hadde jeg en veldig fin fridag hvor jeg fikk komme litt a`jour her hjemme. I dag har jeg vært på trening og bare tatt livet med ro nå frem til jeg straks skal avgårde på jobb. De har nå revet huset som stod på tomten vår og det er så spennende å følge med på alt som skjer der nede om dagen. Jeg skal derfor kjøre innom før jobb for å se hvor i prosessen de har kommet i dag ♥

Lag deg en fin onsdag. Stress ned og gjør ting som gjør deg glad! Stor klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Fantastisk tur med et fantastisk reisefølge😍😘

    13. desember 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.