Skip to content

Treningsøkt med PT Ronny Gudmestad

Posted in Treningsglede

God søndag! I dag skal det handle om trening og hvordan jeg opplevde å bli trent av personlig trener Ronny Gudmestad. Stikkord: Hardt, motiverende og gøy!

Sponset  PT time mot at jeg skriver om det på bloggen. 

I forkant av en personlig trener time er det vanlig med en samtale hvor en forteller hva en ønsker, hvilke mål en har og snakker om hvordan en skal legge opp treningen fremover. Mitt mål for denne ene PT timen var:

 • En effektiv økt på ca 30 minutter
 • Fokus på styrke hele kroppen, særs de store muskelgruppene
 • Ønske om å bli sterkere i rygg/skuldre
 • Ønske om at økten skulle få høy puls

Jeg møtte Ronny på Varhaugspulsen. Vi gikk igjennom treningsprogrammet før vi satte i gang med tøying og lett oppvarming. Ronny var oppmerksom på om jeg hadde noen skader eller hensyn å ta. Ut fra at jeg har slitt med litt stive ankler fikk jeg gode øvelser for å myke opp i anklene i tillegg til resten av kroppen.

Over til selve økten: Jeg kjørte 2 og 2 øvelser sammen. Jeg kjørte første øvelse som var knebøy i 1 sett før jeg kjørte 1 sett av press. Da jeg hadde kjørt 1 sett av hver av de 2 øvelsene fikk jeg en liten pause før det var tid for å gjenta dette 2 ganger. Alle øvelsene kjørte jeg sammen 2 og 2 i 3 sett totalt.

 1. A1: Knebøy: 45 kg, 3 sett x 12 rep
 2. A2 Press: 20 kg, 3 set x 10 rep

 3. B1: Rumensk markløft: 45 kg, 3 sett x 12 rep

 4. B2: Pendly Rows: 30 kg, 3 set x 10 rep

 5. C1: High Handle Prowler Push: frem og tilbake var 1 rep. Totalt 3 rep.

 6. C2: Ballslam: 6 kg, 3 set x 15 rep


 7. D1: Wallball: 8 kg, 3 set x 15 rep

 8. D2: Battlerope alternerende armer: 1 set = 30 sek. 3 set totalt.


  A1 og A2 kjørte jeg sammen med pause mellom settene.
  B1 og B2 kjørte jeg sammen med pause mellom settene.
  C1 og C2 kjørte jeg sammen med pause mellom settene.
  D1 og D2 kjørte jeg sammen med pause mellom settene.

Økten varte rett over 30 miutter og da jeg var ferdig så det slik ut:

Jeg lar bilde tale for seg. Det var knallhardt men desto større er mestringsfølelsen etter endt økt. For meg var det helt fantastisk å bli presset, motivert når jeg hadde mindre å gå på og ikke minst få lagt opp et treningsprogram tilpasset meg! Å trene sammen med en personlig trener er virkelig til å anbefale. Da jeg gikk fra timen på fredag kjente jeg hvor motivert og inspirert jeg var. Motivert fordi jeg mestret en hard økt og gleder meg til å kjøre denne økten igjen på egenhånd. Inspirert fordi jeg fikk teste nye øvelser og ble oppmerksom på flere småjusteringer som gjør at øvelsen blir enda mer effektiv/riktig. Eks: Da jeg begynte å bli sliten i en øvelse økte jeg tempo for å bli raskere ferdig. Da var Ronny på meg med en gang om å holde mer igjen på tempoet for å kjenne øvelsen bedre.

Å trene sammen med en personlig trener anbefales virkelig! Om det er for å få gang på motivasjonene igjen eller for å komme igang: jeg tror alle ville fått mye igjen for det. Selv er jeg instruktør hos Jæren Sportssenter og jeg hadde veldig mye igjen for denne timen. Dette gav mersmak, gav påfyll og var utrolig kjekt. Å hatt fast 1 time i uken med en personlig trener måtte vært en drøm. Mulig jeg skal ønske meg det til jul?

Hvorfor jeg anbefaler å trene sammen med en personlig trener:

 • En får et treningsopplegg som er utformet spesielt til deg og dine mål
 • En får rettleiing undervegs og hjelp til å utføre alle øvelsene riktig.
 • En får noen som pusher, motiverer og drar deg opp når du har lyst å gi opp!

Dersom du vil vite mer om Ronny kan jeg varmt anbefale deg å sjekke ut Facebook siden hans her! Han er rå på alt innen trening, livsstil og hva som skal til for å nå et mål. Han driver treningssenteret Varhaugspulsen sammen med konen Siv. Her er litt bilder fra den nye salen som de har fått på senteret:

Ha en fin søndag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.