Skip to content

Uke 48

Posted in Hverdagsliv

Ny uke og mandag er her igjen. Jeg oppsummerer uken som gikk under.

Ukens opptur:
Å spise is igjen ♥

Ukens nedtur:
Å våkne på lørdagsmorgen til regn. Jeg la meg til nysnø på fredag og håpte så inderlig at den skulle få ligge om bare for natten!

Ukens høydepunkt:
I helgen hadde jeg min årlige tradisjon med alle tantebarn på pepperkakebaking og overnatting. Det kom 8/9 tantebarn da han minste er 1 år gammel og ikke stor nok til å bli med. Selv om det er noe hektisk og kaotisk dette døgnet sitter jeg igjen med den gode følelsen: det er veldig fint! Ungene storkoser seg og jeg er veldig takknemlig for at de vil komme.

Ukens kos:
Jul på Jærmuseet med Gro og ungene, Ryktet går med de store tantebarna, julegrøt med mandel i sammen med 10 barn.

Ukens gode beskjed:
Jeg er nå ferdig hos Fysioterapeut Ørjan Lie. Jeg har hatt 3 behandlinger hvor han har funnet ut at roten til mine knesmerter skyldes ankelen. Jeg er mye bedre og har fått lov til å øke antall kilometer opp til 7 per tur. Gradvis på veg tilbake selv om det går litt for seint.

Ukens cravings:
IS, yogurt nøtter og smoothie. Og pepperkakedeig/kaker.

Ukens overraskelse:
At en av mine bestevenninner er forlovet!!
Og at min søster kom med pakkekalender til meg!
Svigermor kom opp med nydelig dør krans til oss!

Ukens lunsj:
Jeg og kjære Rita koste oss på Kjøkkenet forrige onsdag. Digg!

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte jeg en ny fuktighetsspray til ansiktet. Jeg kjøpte meg også 3 små juletre.

Ukens besøk:
Søndag kveld var Cathrine oppe hos meg og det er så fint å være sammen med gode personer hvor samtalene går på løpende bånd.

Ukens imponerende: 
G20 som vant semifinalen og er nå i finalen i NM.

Ukens hyggelige kaos: 
10 barn, pepperkakebaking. Alder: 3-12 år. Nydelig kaos ♥

Ukens julestemning øyeblikk:
Fredag 1 des: Jeg hadde pyntet huset delvis, ungene var i ekstase over at det endelig var tid for kalenderen og Jul i Svingen var på. Etter ungene var i drømmeland koste jeg meg med The Voice og IS ♥ Da jeg skulle legge meg oppdaget jeg at det var SNØ ute og jeg kom i en helt ubeskrivelig stemning. Jeg måtte stå å nyte synet i noen sekunder før jeg la meg. Det var så fin julestemning og en perfekt start på denne fine måneden!

Ukens savn:
Jeg savner kvalitetstid sammen med mannen. Bare oss to, spise en god middag, det hadde vært noe!

Ukens treninger: 
Jeg var i fin flyt på starten av uken. Startet mandagen nede på JSS klokken 06.00 for en styrkeøkt før jobb. Tirsdagen var jeg sammen med den fine slynge gjengen min, også nede på JSS. Onsdag løp jeg 5 km i Parken. Torsdag ble det fri. Helgen ble det ingen trening da jeg var alene med ungene mine og en haug med andre fine barn 😉

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.