Skip to content

Uke 49

Posted in Hverdagsliv

Endelig en liten lyd fra denne dama. Jeg har ikke hatt anledning til å slå opp dataen før nå, men her kommer hvertfall en ukesoppdatering!

Ukens opptur:
Å se barna igjen på lørdag etter noen dager borte fra dem. Å se Franki igjen på søndagen da han omsider kom hjem fra Oslo. Borte er alltid fint men hjemme er alltid aller best ♥

Ukens høydepunkt:
London sammen med Gro! Så fin tur og så kjekt reisefølge! Mer om det i morgen.

Ukens nedtur:
Å bli forsinket hjem fra London med over 2 timer.

Ukens julestemning:
Jeg fikk endel julestemning av å være i London og Winter Wonderland men jeg tror likevel at den beste følelsen var å se på snøen som lavet ned på lørdagskvelden!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte med meg litt fra London: 2 overdeler og 1 kjole til meg selv. Litt sminke og noe nydelige julekuler. Så ble det litt til ungene.

Ukens måltid:
Frokost hver morgen hos Joe & Juice i London! Digger konseptet, maten og shakene!

Ukens treninger:
Mandag og tirsdag fikk jeg trent. I London gikk vi såpass mye at det ble nesten trening i seg selv. I helgen har jeg arbeidet, vært alene med ungene og det ble ikke rom for å klemme inn en treningsøkt selv om jeg kunne tenkt meg en til i uken som gikk.

Ukens små glede:
Snø, se ungene igjen, legge seg inntil mannen, at en kjekk kollega sopet snø av bilen min, at Gro kjørte meg hjem fra flyplassen, at Chris gadd å kjøre oss inn. Det er mye å være glad for. På lørdag var jeg noe frustrert etter toddlerleken pga misforståelser og overbooking av anlegget. Da var det fint å høre noen foreldre si hvor mye de setter pris på tilbudet vi har i Loen. Det varmet mye!

Ukens dårlige navigering:
Da vi kom ned til London gikk vi rundt oss selv for å finne vårt hotell. Da det gikk opp for oss at vi hele tiden var like i nærheten og til og med hadde gått forbi det: ja da måtte vi bare le!

Ukens friskus: 
Søndagskveld gikk jeg og beste Catrine tur 2,5 time ute i nydelig vintervær. Vi gikk rundt med julekort og det var så en så fin og frisk kveld! Anbefaler virkelig å gå rundt med julekortene fremfor å kjøre bil.

Ukens nydelige utsagn:
Felix 3,5 år: Nå skal ikke mamma og pappa reise mer bort. Kun gå på jobb, gå på trening og være hjemme med oss ♥

Ukens gode hjelp:
God hjelp fra Ronny og Siv med ungene i helgen. Og takk til Trygve som tok seg av Lykke under søndagens håndballturnering! Godt vi har gode folk rundt oss 🙂

Ukens sang:
Min favoritt julesang: Maria Mena – Home for Christmas!

Ukens antrekk:


Jeg har akkurat kommet hjem fra en sen treningsøkt og er klar for kveldsmat, dusj og litt kos med mannen. I dag er det bare 13 dager igjen til jul og jeg har et mål for de neste to ukene: Roe ned, være sammen med mine og bare nyte alt som hører til. Anbefaler deg og gjøre det samme! Vi skrives mer i morgen 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.