Skip to content

Uke 50

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til deg som titter innom! Vi er inne i siste juleuke og det føles så fint. Jeg oppsummerer uken som gikk under.

Ukens opptur:
En roligere uke en de som har vært. Mer tid sammen bare oss 4, det har vært fint!

Ukens nedtur:
At snøen forsvant!

Ukens høydepunkt:
Gleden i øynene til barna når du treffer 100% med dagens luke. Lite som slår akkurat det!

Ukens lunsj:
Jeg og Bente hadde lunsj på fredag på favorittstedet Kjøkkenet.

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte vi årets juletre som venter på å komme inn i hus. Ellers kjøpte jeg og Felix juleklær og nye finsko. Jeg hadde planer om å unne meg noe nytt i helgen men rakk aldri innom der jeg ville dra.

Ukens gjensyn:
Å se mi kjære Maya igjen! Det var såå fint ♥

Ukens spenning:
Ingen tvil om at det har vært spennende å følge med dag for dag nede på tomten vår. Det har ikke tatt mange dagene før en ikke lenger ser noen rester av huset som stod på tomten før. For hver dag har de vært veldig kjekt å kjøre ned for å følge med.

Ukens seier:
Jeg vant over Franki i bowling! Det har aldri skjedd før. Da vi kom var Franki tydelig på at det var nok med en runde per familie. Da han tapte var han kjapp med å foreslå en ny runde..

Ukens familieaktivitet:
Vi var sammen med familien T. Pedersen på bowling alle mann på fredag ettermiddag. Det er en veldig kjekk aktivitet som hvertfall vi bruker alt for sjeldent.

Ukens treninger:
Mandag: Styrke studio.
Tirsdag: Slynge + 1 time cardio (Alt for nisseklister)
Onsdag: Cardio + Sirkel time på Jæren Sportssenter.
Torsdag: Fri
Fredag: PT økt sammen med Ronny Gudmestad.
Lørdag: Fri
Søndag: cardio/slynge Jæren Sportssenter.

Ukens beste økt:
Uten tvil PT økten sammen med Ronny. Det er så digg å ta seg helt ut, yte maks og kjenne på den ubeskrivelige gode følelsen etter endt økt. Noe av det beste som finnes.

Ukens to do:
På tirsdag hadde jeg egentlig en avtale med Polly i Stavanger. Den måtte jeg avlyse da jeg måtte ha en dag hjemme for å komme litt a`jour med alt her. Jeg fikk helt ånden over meg og vasket ut både kjøleskap, fryser og kjøkkenskap. Det var en digg følelse!

Ukens cravings:
Peppernøttter! Må være den beste sorten julekaker spør du meg.

Ukens serie:
Designated Survivor, anbefales! Jeg syns den er veldig bra, Franki syns den er helt okei. Vi ser den på Netflix.

Ukens refleksjon: 
Takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt!

Ukens antrekk: 
Jeg og Bente gjorde et forsøk på å ta et bilde men ser i ettertid at lyset var så sterkt at bildene ble ikke brukende. En utfordring å ta bilder på denne årstiden.

Nå i kveld venter jeg storfint besøk av en bukett fine jenter! Jeg har en årlig tradisjon hvor jeg inviterer mine beste venninner på julestemning. Jeg lager mat og vi har det så fint sammen. Tror dette er 8 eller 9 året jeg har dette og jeg er så takknemlig for at alle tar seg tid til å komme ♥ Det er så fint å være sammen, betyr veldig mye for meg! Lag deg en fin mandagskveld, det skal jeg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.