Skip to content

10 kjappe på en fredag

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

God fredag dere, her kommer 10 kjappe spørsmål og svar fra meg.

 1. Hvordan startet dagen din?
  Hele natten var rar, Felix sliter med å sove de netter hvor han gleder seg sånn til det som skal skje. Da klokken ringte 5.30 var jeg ikke lei meg for at Cathrine avlyste morgenløpingen vår pga sykdom. Da sov jeg fint videre til klokken 07.00.
 2. Hva spiste du til frokost i dag?
  Jeg spiste det jeg spiser hver dag: Tine Fyldig yogurt med granola over. Berit Nordstrand sin granola, anbefales!
 3. Hva skal du gjøre i dag?
  Nå er klokken snart 13 og dagen har vært i gang en stund allerede. Klokken 07 var jeg og Lykke oppe for å spise frokost og få henne avgårde til skolen. Felix og jeg slappet av frem til vi tok akebrettet bort til barnehagen. Etter barnehagen var jeg nede på Kiwi for storhandel. Etter handlingen var jeg ute på løpeturen som ble utsatt fra i dag tidlig. Etter løping, lunsj og dusj laget jeg en sjokoladekake som jeg nå venter i ovnen. Resten av dagen går med til noen ærend før jobb klokken 14.30. Etter jobb 22.10 må jeg en tur til Bryne for å hente Felix sin spiderman kake.
 4. Hvilke planer har du i helgen?
  I morgen tidlig åpner vi nytt toddlerår og har lek i hallen fra 09.00 – 10.30. Etter toddlertreffet skal vi ha gutteselskap for Felix i Loen fra 11 – 13. Det blir fint! Så skal jeg på kveldsvakt etter selskapet. På søndag skal jeg på dagvakt før vi holder familieselskap klokken 16.00. Helgen kommer med andre ord til å gå i et men det måtte bli slik. Felix fyller 4 år på mandag og da er det kjekkest at han feires nærmest sin egen bursdag. Det blir fin helg da ♥
 5. Hva ser du mest frem til med denne helgen?
  Felix sin bursdag i Loen. Han kan nesten ikke vente. Da han stod opp i dag var han i full sorg over at det kun var fredag og ikke lørdag.
 6. Hva ville du gjort i helgen dersom du hadde fri fra jobb?
  Dersom jeg hadde hatt fri ville jeg forsøkt å tatt med hele familien opp i Brekko for å gått på langrennski.
 7. Hva skal til for å få den optimale fredagsfølelsen?
  Egentlig har jeg ingen faste ønsker for å finne fredagsfølelsen. Men jeg skal ærlig innrømme at en kveld uten planer på sofaen er helt perfekt på en fredagskveld.
 8. Hva overrasket deg i dag? 
  Da jeg var ute på løpeturen min løp jeg innom tomten. Jeg snakket litt med de som jobber der nå og de kunne fortelle at det skal støypes i dag!
 9. Hvem fikk du forrige sms av? 
  Franki. Og på den stod det noe så sexy som: «ok».
 10. På en skala fra 1 – 10 hvor vil du si dagens humør ligger på? 
  Da tror jeg det må bli en sterk 8!

Lag deg en FIN fredag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.