Skip to content

Bedre sent en aldri

Posted in Jul

Jeg tok flere bilder av fjorårets juletre men har helt glemt å vise dem. De kommer derfor noe sent.

Romjulen var veldig fin men også hektisk for min del. Jeg glemte derfor helt av å vise dere vårt juletre. Vi kjøper alltid juletre på Statoil Nærbø, det har vi gjort i alle år. Vi kjøper treet i uken før jul og pynter noen dager før selve julaften. Årets tre ble pyntet 2 dager før jul og det er en fin familieaktivitet. Alle tar på kuler og bare lukten i seg selv er noe som bringer mye minner og julestemning for min del. Her er hvertfall noen bilder:

De fine julekulene med våres navn på kjøpte jeg i London, er så fornøyd med dem ♥ På julaften inviterte vi til julefrokost med min familie og da så bordet slik ut:

Nå går det en helt stund til det blir jul igjen her på bloggen. Julen er helt ryddet bort her hjemme og det føles fint det og. Litt tomt og noe mørkere, men det vender jeg meg raskt til. Tenk at neste jul feirer vi i nytt hus ♥


Jeg hadde tenkt å stikke innom i går før jobb men tiden strakk ikke til. I dag har jeg vært på jobb, disket opp med hjemmelaget lapskaus til middag og følgt ungene bort til sine gode venner. Jeg fikk ordne et ærend og slappet litt av før det var tid for å hente ungene, spise kveldsmat og legge dem. Nå er mannen kommet hjem og jeg ser ikke bort i fra at det blir litt serie titting her i kveld. Ønsker dere hvertfall en fin kveld. En ekstra fin kveld ønskes til min gode Tante ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.