Skip to content

Felix 4 år!

Posted in Ukategorisert

Gratulere så mye med din 4 års dag Felix ♥

I dag er det din dag Felix. Endelig er dagen her som du har ventet så lenge på. 22 januar. Du vet at dagen din kommer etter at vi har feiret jul men sliter med å vente helt til 22 jan. I ukes vis har du telt ned til denne dagen og nå er den endelig her. Nå har vi hatt en flott feiring av deg i helgen og det rører meg sånn hvor god gutt du er Felix! For deg er det så viktig å ta vare på vennene dine, inkludere alle og være en god venn.

Jeg gikk raskt gjennom arkivet mitt for bilder og det er ingen tvil om at du er en aktiv og glad ute gutt ♥

Du er fantastisk omsorgsfull og har et stort hjerte. Du vet allerede veldig godt hva du vil og er ikke redd for å si det høyt. Du finner deg ikke i å bli urettferdig behandlet og gir raskt beskjed dersom du opplever det. Du er full av energi, sjarmerer de fleste og en utrolig sosial gutt. Jeg tror du daglig spør meg: «hva skal vi gjøre i dag?» i håp om at vi skal leke sammen med noen eller ut for å gjøre noe.

Jeg er så takknemlig for at du er vår gutt som vi er så inderlig glad. Jeg er utrolig stolt av deg og føler meg veldig heldig som får lov til å være din mamma. Å få lov å være din mamma er det beste jeg har opplevd i livet på lik linje med din storesøster.

Vi er utrolig glad i dag Felix. Endelig kan du si at du er 4 år, denne dagen har du ventet på lenge! Gratulerer så mye med dagen gullet!

Stolt Mamma

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.