Skip to content

Fridag, pizzahorn og fremgang i huset!

Posted in Husbygging, and Hverdagsliv

Ingen plan med den overskriften. Under kan du lese litt av alt.

I dag har jeg hatt en fridag. Jeg går mot arbeidshelg og da har jeg alltid fri 1 dag i forkant av helgen, det er alltid torsdagen. Jeg var tidlig oppe med Lykke og fikk henne avgårde på skolen. Mens Felix hadde en rolig morgen før barnehagen fikk jeg laget og stekt en mandelbunn. Etter levering i barnehagen var jeg på plass nede i Nye Loen sammen med Catrine. Det er per dags dato vi to som har ansvar for barnelek/barneidretten som er hver oddetallslørdager. Agendaen vår i dag var å pakke opp alle nye leker og lage et mer oversiktlig system. Da klokken var 12 var vi ferdige og det var jammen en god følelse. Nå er alt ryddig og i orden!

Rett over 12 var jeg på plass på Jæren Sportssenter for en effektiv styrkeøkt. Etter trening var det hjem for å kokkelere videre på kjøkkenet. Jeg laget selve isen som skulle være over mandelbunnen og satt gjærdeig. I helgen skal vi ha både gutteselskap og familieselskap for Felix og siden jeg har arbeidshelg må jeg planlegge godt. Derfor er pizzahorn helt supert å ha i fryseren! Det samme med iskake.

Til 24 horn:

9 dl melk
1,5 pk gjær
12 ss sukker
1,5 ts salt
21 dl mel

Lag vanlig gjærdeig. Hev til dobbel størrelse. Lag 3 deiger som en kjevler ut som en stor sirkel. Del opp i 8 pizzastykker. Ha på valgfritt fyll. Jeg hadde tomatpure, kjøttdeig og ost. Rull sammen til et horn. Pensle med egg. Stek midt i ovnen på 240 g i 10-12 min.

Tips: Om du vil gjøre dem grovere: Kutt ned på mengde sukker og bytt ut hvetemel med et grovere mel.

Etter en dusj og litt mat i skrotten hentet jeg Felix tidlig slik vi kunne reise ned for å kjøpe inn snop til selskapet hans. Vi var også innom tomten vår for å se fremgangen der. Slik ser det ut nå:

På tomten vår har det virkelig skjedd mye denne uken. Gleder meg til de har støypt og revet forskalingen. Dette er virkelig gøy og jeg setter sånn pris på at vi alle 4 gleder oss over å reise ned til det som skal bli vårt fremtidige hjem ♥

I ettermiddag har jeg ryddet på kjøkkenet, vasket klær og laget snope poser sammen med mini. Nå er ungene i seng og jeg har Norge – Serbia kampen på i bakgrunnen her.

Ha en fortsatt fin torsdagskveld videre, vi skrives mer i morgen!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.