Skip to content

Husplanlegging og digg lunsj!

Posted in Husbygging, and Hverdagsliv

God onsdag og kjekt med respons på gårsdagens innlegg.

Min onsdag startet litt for tidlig, klokken var 05.07 første gang Felix spurte om det var morgen. Jeg dyppet litt av men sov ikke etter det. Hadde egentlig tenkt å droppe trening i dag men etter at jeg hadde levert Felix i barnehagen fikk jeg lyst til å løpe intervaller på Jæren Sportssenter. Angret ikke på det etterpå og følte meg mer våken og opplagt.

Etter trening gikk turen til Bryne. Jeg er som dere forstår midt i en husbyggings prosess og det er mange valg som skal tas. I dag har jeg kikket på fliser til bad. Vi ønsket i utgangspunktet å ha betonggulv på bad men vi ble frarådet til å gjøre det i våtrom og velger derfor å høre på ekspertene. Da blir det flis i stedet.

På veg hjem fra Bryne svinget jeg innom Kjøkkenet for å kjøpe med med en lunsjbox, hverdagsluksus! Nå er klokken såpass at det nærmer seg kveldsvakt og jeg får runde av.

Håper denne regnfulle dagen er god mot deg og at du har det bra! Vi skrives snart igjen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.