Skip to content

I dag hadde jeg ikke lyst til å trene…

Posted in Treningsglede

… men jeg gjorde det likevel fordi..

Fordi jeg vet så godt hvor bra det er for både kropp og sinn. For humør og søvn. For appetitt og velvære. Jeg har så mange flere grunner for å legge ut på en kort løpetur enn å la være.

Undersøkelser tilsier at folk flest vet at fysisk aktivitet gjør bra for helsen, ergo det er ikke uvitenhet som gjør at vi er for inaktive. Mitt beste tips/råd til deg som sliter med å være aktiv må være så enkel at du må jobbe med deg selv. Finne en indre motivasjon, en grunn for at du skal være mer aktiv. Finn frem viljestyrken, lag en rutine eller gjerne få med en venn.

Før løpeturen i kveld kjente jeg etter på alt det kjipe: hodeverk etter alt for lite søvn i natt grunnet en syk Felix. Stakkers lille. Kjente på lite energi fordi dagen i dag har vær dårlig matmessig. Men jeg hadde likevel bestemt meg at uansett hvor lite jeg hadde til å løpe så skulle jeg gjøre det. Om det var verdt det? Definitivt!

Skulle du ha lyst på en frisk start på dagen i morgen kan du møte opp i Parken klokken 06.00 å bli med å løpe. Jeg og Cathrine er der og det er plass til alle som vil ha en digg start på helgen!

Ha en fin torsdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.