Skip to content

Jeg blir nok aldri vant til å bli tatt bilde av

Posted in Stilen min

En skulle gjerne tro at jeg elsker å bli fotografert men saken er den at jeg er enda noe utilpass med det hele. Nå har jeg publisert inne på denne bloggen i 2,5 år og det føles enda rart. Det er rart å be andre ta bilder av meg, det er rart og «stille» seg opp og ikke minst er det rart hvor en skal gjøre av armene. De er liksom alltid i vegen.

Jeg vil likevel at bloggen skal inneholde variasjon og da tenker jeg at innlegg som dette er med på å skape den variasjonen. I tillegg håper jeg at dere som følger bloggen min føler at dere blir litt bedre kjent med hvem jeg er. I går før jobb spurte jeg om Anne Dagny kunne ta noen kjappe bilder. Etter 30 sekunder var vi ferdige og jeg er veldig avslappet til resultatet. Jeg er på ingen måte streng med meg selv, dette er hvordan jeg ser ut. Det er flere som tar bilder av meg som ofte spør om jeg kan godkjenne bildene. Det trenger jeg ikke. Dette er meg, slik ser jeg ut.

Slik som på bilde over ser det ofte ut etter at det har blitt knipset 5 bilder. Da er det mer en nok Beate for en stund kjenner jeg og vi legger kamera fort vekk. Det blir alltid litt latter ut av det, hvertfall om det er Anne Dagny som er bak kameraet.

Bildene her over så jeg først på nå i dag. Jeg la dem inn på macen min før jeg la til litt lys og litt kontrast. Så ja. Jeg er veldig avslappet til å publisere bilder av meg selv men det er innimellom kleint å ta dem. Jeg er nok også litt redd for å bli oppfattet som svært selvopptatt når sannheten egentlig er at jeg tar meg selv veldig lite høytidelig.

Kjekt at du titter innom bloggen min!

Ha en fin torsdagskveld videre 🙂

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.