Skip to content

Perfekt tur med barna: Hålandsskogen

Posted in Beate Tipser, and Hverdagsliv

Dersom du har barn og leter etter det perfekte stedet å gå tur til har jeg et veldig godt tips til deg under.

På lørdag var det meldt nydelig vær. Mannen skulle arbeide og jeg hadde derfor lyst å finne på noe kjekt med barna. Jeg ville ut i naturen og da er det alltid Fjellvandring sin nettside jeg søker for å finne inspirasjon. En side med utrolig mange kjekke turer og det er veldig enkelt å søke seg frem alt etter hvilket behov/ønsker en har. Jeg ønsket en barnevennlig tur som ikke var for lang og i nærheten. Valget ble enkelt: Hålandsskogen.

Vi fikk med oss noen venner på dette og det er alltid mye kjekkere for ungene dersom de får ha med seg venner. Kjekt for meg også som kunne ha godt lag i moren, vinn vinn. På fredagen hadde ungene fått være med å påvirke hva som skulle være oppi tursekken og det er veldig stas.

For å komme deg til Hålandsskogen må du kjøre nesten helt til Ålgård fra Nærbø. Rett før Gjesdal skiltet svinger du til høyre opp på en parkeringsplass. All info du trenger å vite om denne turen finner du på fjellvandring sin nettside her. Det er veldig god info, gode bilder og forklarende tekst på den siden, verdt å sjekke ut!

Veldig fin tur og det er ingen tvil om at vi skal tilbake der snart. Ungene ville ikke hjem tross etter 2,5 time ute i minusgrader. De storkoste seg her! Dersom du har barn og ikke har vært her så vet du hvor du skal legge opp neste utflukt. Takk til Fjellvandring for en fantastisk nettside for oss som ikke er like mye ute i naturen ♥

Lag deg en fin tirsdag!

 Beate

Blogglistenhits

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.