Skip to content

Rolig helg på hytten

Posted in Hverdagsliv

Hei søndag og hei til deg som titter innom bloggen min. Vi har tilbragt hele helgen oppe på hytten og det har vært veldig fint.

Nå var det alt for lenge siden vi hadde vært på hytten, faktisk siden høstferien i oktober. Vi har mindre anledning til å reise opp på hytten når håndballsesongen er selv om mine arbeidshelger og barnelek på lørdager også holder oss hjemme. Uansett. Vi hadde ingen planer denne helgen og tok derfor turen opp fredagskveld etter at Lykke hadde vært i selskap. Vi kom tidsnok opp til håndballkampen Norge – Frankrike, og for en kamp! Synd det ikke holdt helt inn, det hadde vært digg med seier over Frankrike og 2 viktige poeng.

Lørdagen var hovedmålet og reise opp til Sirdalen for å stå på ski. Vi håpet begge ungene skulle ville ta på ski men var godt fornøyd med at Lykke hadde på seg slalomski. Jeg og Felix lekte med akebrett mens de andre to øvde seg på slalom.

Lørdagkvelden og søndag morgen var det kun avslapping som stod for tur. Så godt å føle seg uthvilt, ha vært mye sammen og fått vært på hytten. Da gjør det liksom ingenting at det er mandag og hverdagen igjen i morgen.

Håper deres helg har vært fin og at du er klar for en ny uke igjen i morgen. Før mandagen starter med en treningsøkt skal søndagskvelden nytes hjemme med joggisen på ♥

God søndagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.