Skip to content

Spiderman Bursdag

Posted in DIY, Hverdagsliv, and Interiør

Hei til deg som titter innom bloggen min. Vi har feiret Felix sin 4 års dag gjennom helgen hvor temaet har vært Spiderman.

Lørdag hadde vi gutteselskap nede i Nye Loen. Vi fikk låne ståvå og hallen av Nærbø IL og brukte lørdagstoddlerne sine leker/utstyr. Stor suksess! Selv om jeg gjorde det veldig enkelt når det kom til pyntingen i år ble det veldig fin Spiderman stemning.

Kronen laget jeg selv. En kartong med ønsket farge, en saks og klister var alt som skulle til. I barnehagen har de sluttet å lage kroner, de lager heller tallet som de fyller. Da var det bare å ta saken i egne hender.

Vil varmt anbefale dere til å dekorere bord med leker. Det er kjekt for guttene å se på/ ta på og det setter stemningen enda mer. I tillegg er det helt gratis, det er leker som Felix har på rommet.

I fjor fikk vi laget Spiderman kake og Felix var så fornøyd at han gikk for det samme i år. Jeg googlet Spiderman kake og han fikk velge ut fra bildene hvilken han kunne tenke seg. Da han hadde valgt den kaken han ønsket seg tok jeg skjermbilde av den og sendte over til Kristina. Du finner hennes FB side her.

Kristina er fleksibel, svært dyktig og rimelig. Dette er ikke en sponset kake, kun ren anbefaling da jeg syns hun er flink. Vi brukte henne i fjor og var så fornøyd at vi brukte henne igjen i år. Kaken i fjor så slik ut:

Kaken Felix valgte seg ut i år såg slik ut:

Ta gjerne kontakt med Kristina på enten Facebook eller på tlf 902 35 509 dersom du lurer på noe/ønsker en kake. Utrolig flotte kaker hvertfall. Felix var så stolt i år også. Kaken kommer i en hvit eske og Felix viste stolt frem kaken til alle guttene på lørdag ♥

Superhelten vår med et stort hjerte ♥

Felix har hatt en utrolig fin helg men det kjennes desverre godt på den lille kroppen. Han har blitt febersyk igjen og er ganske utkjørt. Stakkers lille! Da han stod opp i dag og var dårlig hadde han et sterkt behov for å si at han ønsket å gjennomføre dagens familieselskap tross at han ikke var i form. Og det gjorde vi. Det hadde vi her hjemme i ettermiddag og det var veldig fint. Fint å samle min og Franki sin familie for å feire beste Felix. Det er først i morgen den store dagen er og vi har derfor spart vår og Lykke sin bursdagsgave til da ♥

Håper helgen din har vært fin. Min har vært innholdsrik og jeg kjenner at med lite søvn i natt kombinert med jobb i dag gjør at jeg snart skal finne sengen. Ha en fin søndagskveld dere, vi skrives mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.