Skip to content

Uke 1

Posted in Hverdagsliv

Da er årets første uke tilbakelagt og her kommer den ukentlige oppsummeringen.

Ukens opptur:
Frihelg og alt det fine den inneholdt ♥

Ukens nedtur:
Å være såpass dårlig på søndagen at løpeturen min utgikk.

Ukens høydepunkt:
Årets første julebord sammen med kompisgjengen til Franki. Ole Tobias var vert og det var en veldig kjekk kveld som endte alt for sent!

Ukens måltid:
Lørdag var vi sammen med gode venner rundt et flott dekket bord. Det bugnet over av nydelig god mat!

Ukens lunsj:
Det ble ingen lunsjdate i forrige uke.

Ukens kjøp:
Ingen. Har inngått kjøpestopp hvertfall i januar.

Ukens treninger:
Mandag: 7 km løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: 5 km løp
Torsdag: Fri
Fredag: Styrke morgen + lang gåtur kveld
Lørdag: Fri
Søndag: Skulle hatt en løpeøkt men den utgikk.

Ukens utflukt:
På lørdag var vi sammen med fine folk og tok turen til Hålandskogen. Mer om det i et eget innlegg i morgen tenker jeg, det var en så fin tur at det må nesten få et eget innlegg.

Ukens imponerende:
Jeg liker å motivere og inspirere. Av og til liker jeg til og med å utfordre andre mennesker. Før helgen utfordret jeg derfor ei kjekk dame på jobb til å gå minst 5000 skritt. Hun var veldig skeptisk og nølte litt før hun tok meg i hånden på det. Jeg var tydelig på at dersom hun tok meg i hånden måtte hun holde løftet sitt. Da jeg kom på jobb i dag hadde hun gått 18.000 skritt på lørdagen og 22.000 skritt på søndagen. Jeg ble så imponert!

Ukens nedtelling:
Vi har en ivrig gutt i hus som ikke kan vente med å snart bli 4 år. Vi teller derfor alle ned til 22 jan ♥

Ukens gledelige gjensyn:
Veldig hyggelig å se mine gode slynge venner igjen på tirsdag etter juleferien.

Ukens smarte prioritering:
1. nyttårsdag var jeg trett som en sekk. Var sen i seng etter kjekk nyttårsfeiring med mine og gode venner. Jeg var oppe tidlig for å gå på dagvakt 1. nyttårsdag og kjente at jeg var trett da jeg kjørte hjemover. Da jeg kom hjem var Lykke ute blant venner og de andre 2 her i hus var i slappeavmodus. Jeg benyttet derfor anledningen helt spontant for å snøre på meg løpeskoene og ta en rask tur. Jeg følte meg som et nytt menneske etterpå!

Ukens cravings:
Generelt sunn og fargerik mat. Frukt og grønnsaker spesielt!

Ukens antrekk:
Jeg fikk ikke tatt noen antrekksbilder i forrige uke. Jeg har ikke vært i det modus og merker også at tiden går fra meg. Satser på å komme i gang igjen nå som hverdagen er over oss igjen.

Lag deg en fin ukestart. Fyll uken din med noe som gjør deg glad, det er så viktig! Ønsker deg en fin mandagskveld videre, jeg skal straks ut på en sen løpetur sammen med Catrine. Vi blogges!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.