Skip to content

Uke 2

Posted in Ukategorisert

Vi er godt inni en helt ny måned i et helt nytt år. Før vi vet ordet av det er januar også over. Her kommer en liten oppsummering over uken som gikk.

Ukens opptur:
En rolig helg på hytten hvor vi 4 bare var sammen! Så viktig og så nødvendig ♥

Ukens nedtur:
Min kjære blender som har vært trofast så og si daglig i hvertfall 2 år er kaput. Jeg laget smoothie til oss alle på søndag og da jeg kjente en rar brent lukt av blenderen og smoothien faktisk smakte rart, ja da var det bare å innse at den hadde gjort sitt. Jeg har ikke fått kjøpt meg ny enda men det må jeg få gjort så fort som mulig.

Ukens høydepunkt:
Vi bestilte årets sommerferie søndag kveld!

Ukens tur:
Jeg og Rita gikk en fin tur som selvfølgelig ledet oss innom tomten vår. Så fint å ha så mange gode venninner som er så glad på vår vegne over at vi skal bygge hus.

Ukens løpe kompis:
Jeg er så heldig å ha både 1, 2 og 3 Catrine/Carthrine/Kathrine i mitt liv og i forrige uke løp jeg med 2 av dem. Jeg og Catrine var ute sent mandagskveld. Jeg og Cathrine var ute klokken 06.00 før jobb på fredag. Så digg å ha løpe partner og venninne tid samtidig!

Ukens lunsj:
Kan vel ikke kalles lunsj men en velfortjent stor porsjon smoothie sammen med Rita var digg etter turen vi hadde.

Ukens treninger:
Mandag: Løp med Catrine
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp alene
Torsdag: Fri
Fredag: Løp med Cathrine
Lørdag: Fri
Søndag: Effektiv styrkeøkt i studio

Ukens kjipe utgift:
Var hos tannlegen. Rart hvordan det kan koste 1199kr for å lukke opp munnen i noen få minutter.

Ukens refleksjon:
Forrige uke hadde jeg mye energi og overskudd. Ingen tvil om at dette skyldes bra kosthold, nok søvn og trening. Jeg har vel egentlig ikke vært i tvil om at det er min suksess oppskrift året rundt men det ble så tydelig for meg i forrige uke.

Ukens kjøp:
Ingen. Har tenkt å gjennomføre kjøpe stoppen. Det jeg har på ønskelisten min er nye løpesko!

Ukens mestring:
Så fantastisk å se Lykke mestre det å stå på slalomski for aller første gang. Det gikk så bra og jeg forstår ikke hva hun egentlig har grudd for.

Ukens «jeg satt pris på å høre»:
Forrige uke var det mye på jobb. Ekstra fint å høre June si: «Det er så godt at akkurat du Beate er på jobb i dag». Det satt jeg veldig stor pris på!

Ukens fineste øyeblikk:
Felix har ivrig levert ut sine invitasjoner personlig i uken som gikk. Det er faktisk litt rørende å se hvor mye han legger i sin egen bursdag som snart 4 åring. Høflig dinger han på døren og vil personlig overrekke innbydelsen til sin venn. Felix har vært raskt ute med å spørre om det passer og det er tydelig at det betyr mye for han at vennene kommer.

Ukens TV øyeblikk:
Norge – Frankrike på fredagskveld. For en kamp. For et lag Norge viste seg å være. Synd det ikke holdt helt i 60 minutter.

Ukens antrekk:

Her har dagen startet med en fin fridag i uværet. Felix er blitt syk og jeg krysser alt jeg har for at han blir frisk fort. Til helgen skal han nemlig feires x 2 og når jeg vet hvor mye dette betyr for han så er det ekstra viktig at han blir frisk. Håper deres uke har startet fint tross været.

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.