Skip to content

Uke 3

Posted in Hverdagsliv

God mandagskveld! Her kommer oppsummeringen av uke 3.

Ukens opptur:
Det var en stor opptur og arrangere Lørdagstoddlerne igjen på lørdag som var. Mye folk, nye leker, god stemning og folk som ikke ville gå hjem. Det er hva jeg kaller vellykket! Når så mange som over 60 unger bruker tilbudet er det så verdt det å holde på år etter år. I år er det 5 år siden vi startet dette tilbudet og jeg er veldig stolt av at det har slått sånn an.

Ukens nedtur:
Det må være mangel på søvn i forrige uke. Vi har en Felix i hus som er laget slik at dersom han gleder seg veldig mye til noe går det ut over søvnen. Han sover så lett for å spørre natten gjennom om det snart er morgen. Egentlig så er det veldig søtt men mens det står på er det ganske krevende da hverdagen med jobb og alt som hører til fortsetter som før – bare med mye mindre søvn.

Ukens høydepunkt:
 Å få være mamma til en super stolt 4 åring gjennom hele helgen!

Ukens kollega:
Endelig fikk jeg jobbe med Mari-Anne igjen og det var en glede! Hun har et fantastisk humør, er utrolig omsorgsfull og gjør mye for de rundt seg! Takk for kjekk jobbehelg kjære deg!

Ukens måltid:
På søndag serverte jeg kyllingsuppe og det var så godt. Nå er det veldig lenge siden jeg har spist det og det var nok hovedgrunnen for at det smakte så godt.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Intervaller tredemølle
Torsdag: Styrke i studio
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens lunsj:
Mandag i forrige uke serverte jeg kylling og pasta salat til Bente som var her på besøk. Alltid like koselig!

Ukens digge følelse:
På torsdag hadde jeg og Catrine som jeg driver Lørdagstoddlerne sammen med avtalt å møtes i Loen. Vi sorterte, støvsuget, vasket og lagte nytt system for alle leker/utstyr. Det har hengt over oss en god stund nå over ting vi burde ha ordet for lenge siden og dermed var følelsen enda bedre etter at vi var ferdig.

Ukens hus snakk:
Jeg hadde møte med interiørkonsulent forrige uke ang belysning. Det gjorde at jeg fikk enda mer å tenke på. Men gøy, det var det definitivt!

Ukens refleksjon:
Forrige uke hadde vi det spesielt på jobb og jeg gikk hjem fra jobb flere av dagene med en slik god følelse. Å være del av et kollegia som bryr seg, tar vare på hverandre og ikke minst støtter deg er så viktig. Jeg er heldig!

Ukens cravings:
Jeg har fått dilla på Mango igjen!

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte jeg endelig ny smoothie maskin til alles glede her i huset.

Ukens antrekk:

Håper du har en fin start på en helt ny uke.

Ha en fortsatt fin mandagskveld.

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.