Skip to content

Uke 4

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til en helt ny uke! Jeg starter som vanlig med å oppsummere uken som gikk under 🙂

Ukens opptur:
At Felix ble raskt frisk uten antibiotika kur. Heldigvis kunne han gå i barnehagen igjen på fredagen i forrige uke, de hadde utsatt feiringen for han til fredagen.

Ukens nedtur:
Mindre søvn, Felix ble syk igjen og jeg hadde rett å slett en dritt «dag på jobben» på trening i forrige uke. I beste mening skulle jeg teste ut noe helt nytt på slynge timen min. La oss bare si at det var fiasko! Haha.

Ukens høydepunkt:
4 åringen vår. Han ble 4 på mandag i forrige uke og det ble selvfølgelig markert her hjemme med oss + Onkel Stian. Endelig 4 år helt på ekte ♥

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Løp
Fredag: Løp
Lørdag: Løp
Søndag: Slynge

Ukens beste økt:
Å løpe morgen turene mine før jobb sammen med Cathrine har blitt en favoritt økt. Ikke bare er det digg start på dagen, det er også så fint å glede seg til å være sammen med venninna mi!

Ukens kjøp: 
Jeg fikk sikret meg en ny vinterjakke til Felix på salg som jeg kan gjemme bort til neste vinter. Ellers har jeg klart å overholde min shoppe stopp.

Ukens vær: 
Er det bare jeg som blir overlykkelig over at solen viser seg og at det gradvis blir lysere tider? Våren jeg er så klar for deg!

Ukens imponerende: 
Min svigerinne skal stille i Bikini Fitness om ca 2 måneder. Jeg er så imponert over all arbeid hun har lagt i dette i lang tid og ikke minst hva hun går gjennom nå. Trener umenneskelig mye mens hun går på hard diett, mens hun er en kone, en mor, en datter, en søster, en kollega, en venninne og alt som hører hverdagen til. Jeg heier sånn på deg Siv!

Ukens lunsj:
På fredag møtte jeg Polly og Gro for lunsj på Bryne. Utrolig koselig selv om maten for første gang ikke var 100% ved det besøket.

Ukens gjensyn:
Å se Polly igjen, det var lenge siden.

Ukens skryt-av-en-du-ikke-kjenner:
På fredag i forrige uke var jeg ute på «husdag». Jeg var innom flere aktører for å ordne, finne utav og drøfte ulike ting. Jeg var innom På T Lund i Stavanger for å treffe Kenneth Larsen etter anbefaling av min gode venninne Bente. Med han skulle jeg snakke om gulv. Jeg ble så godt mottatt, hjelpt og fikk virkelig følelsen av at han strakk seg langt for kundene sine. Tommel opp for slike flinke folk i service yrket!

Ukens serie:
Broen!

Ukens sang:
Forrige uke laget jeg nytt slynge program til gjengen min og en av sangene jeg lastet ned var denne:
Dreamer av Axwell Ingrosso.

Ukens riktige prioritering:
Forrige uke gikk jeg på underskudd med søvn og fikk virkelig kjenne på det da onsdagen kom. I stedet for å legge ut på en løpetur med skallebank og uggen følelse i kroppen, la jeg meg heller for å hvile etter at barna var levert. Det var så godt og så nødvendig før kveldsvakt.

Ukens antrekk:
Ingen. Det var ved 2 anledninger at jeg tenkte at nå kunne jeg tatt et bilde men så gadd jeg liksom ikke, haha. Jeg får gjøre en bedre innsats denne uken.

Håper uken har startet fint hos deg! Min mandag har vært fin. Den startet med kjekk dag på jobb før det var middag her hjemme. Etter middagen var vi nede i hallen for å trene håndballjentene. Jeg løp hjem igjen slik at jeg rakk en kjapp økt før Franki skulle ned i hallen igjen for å trene guttene sine. Nå er ungene i seng og jeg skal ut å gå tur med Catrine så fort mannen er hjemme. En fin mandag!

Ha en fin mandagskveld videre og vit at jeg syns det er veldig kjekt at du klikker deg inn her ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.