Skip to content

Valg av hustype

Posted in Husbygging

Det å bygge nytt hus er utrolig spennende og ikke minst skal en ta uendelig mange valg. Det største valget er nok: hvilken hustype skal en bygge?

Det finnes et hav å velge mellom innen både ferdighus og arkitekttegnet. Dersom en velger å tegne hus finnes det nok ingen begrensninger. En kan velge mellom funkis, tradisjonell, moderne og herskapelig hus. Hvordan vet en hva en skal velge?

Da vi gikk i gang med denne prosessen var det viktig å kjenne etter på hvilken stil en liker best. Jeg har alltid synes herskapelige hus har vært flotte og den meningen har liksom aldri endret seg. Min bedre halvdel tror jeg liker flere hustyper men han har vært mest opptatt av at huset vi nå bygger skal passe inn i det nye nabolaget vårt.

I den senere tid har hustypene blitt mer og mer moderne. Det har gjort at jeg har fått lyst til å kombinere hustyper. Da vi skulle tegne hus sammen med vår arkitekt ble ønsket slik: Et herskapelig hus med et moderne vindus uttrykk.

Da vi tegnet hus sammen med arkitekten vår viste vi han ingen bilder. Vi forklarte med ord hvordan vi ønsket huset skulle være. Det var et veldig interessant møte fordi jeg var veldig usikker på hva som kom til å bli tegnet som et 1. utkast. Heldigvis var vi 100% fornøyde umiddelbart da vi så skisse tegningene og har i etterkant kun gjort noen små justeringer innvendig før tegningene satt helt. Jeg er svært imponert over arkitekten vår og kunne ikke vært mer fornøyd med huset ♥

Lag deg en bra tirsdag!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.