Skip to content

Velkommen 2018

Posted in Hverdagsliv

Januar. En helt ny måned. Et helt nytt år. Det føles godt. Her er hva jeg håper å få ut av Januar før den er over:

 • Finne tilbake til hverdagen
  Jeg har forsåvidt ikke kjendt helt på feriefølelsen i og med at jeg har jobbet hele julen. Men det har vært mindre søvn, mindre trening, dårligere kosthold og alt det der. Nå er jeg mer en klar for at alle her i hus skal inn i hverdagen igjen. Normal døgnrytme på alle, skole, barnehage, fritidsaktiviter, middag og alt som hører hverdagen til. Jeg liker uten tvil hverdagen aller best.
 • Pakke bort julen
  Jeg er egentlig for å holde julen litt ut i januar men i dag røk den jammen. Det var helt spontant. Utenom at det er litt tomt her nå føles det godt og.
 • Feire Felix sin 4 års dag!
  22 jan er den store dagen. Siden det er en mandag planlegger vi å feire han helgen før dagen hans selv om jeg har arbeidshelg. Vi har oppe nedtellingsskjema på kjøleskapet, det er nemlig en som nesten ikke kan vente ♥
 • Glede meg over hvert minutt det blir lysere og lysere
  Umiddelbart etter julekvelden kjendte jeg på den følelsen. Da var liksom julen over og en ser frem til noe annet. Det jeg ser frem til er uten tvil lysere morgener og kvelder. For hver dag blir det litt lysere og det gjør noe med hele meg. Våren er uten tvil mennesket beste venn!
 • Julebord med gjengen
  Tradisjon tro, dette startet for 8 år siden. Kompisgjengen til Franki med følge samles hvert januar for å være sammen. Dette er allerede nå på lørdag og jeg gleder meg!
 • Få system og oversikt på toddlerutstyret vårt
  Vi har kjøpt en del nytt utstyr som må legges på plass. I tillegg trenger vi å få et bedre system og organisere lekene bedre. Dette må vi få gjort før oppstart som er 20 jan.
 • Strukturer treningen min igjen
  I romjulen ble det mindre trening en hva jeg foretrekker. Det skyldes helt klart mindre overskudd men også samvittighet overfor de hjemme. Etter jeg har kommet hjem fra jobb har det vært fint med familietid. Nå som hverdagen er her for alle 4 er det enklere å komme tilbake til hvordan jeg foretrekker en vanlig treningsuke. Den ser slik ut:Mandag: Løp
  Tirsdag: Slynge
  Onsdag: Løp
  Torsdag: Fri
  Fredag: Styrke
  Lørdag: Fri
  Søndag: Løp
 • Følge med på utviklingen på tomten vår
  Nå er det straks klar for støyping og det skal bli kjekt å se. Da får en liksom danne seg et bedre inntrykk av hvordan det hele blir. Å det blir så fint å følge med fremover nå!
 • Shoppe stopp
  Jeg fikk så mye fint til jul, faktisk mer en hva jeg kunne bedt om. Jeg føler derfor at jeg ikke mangler noenting og velger derfor å inngå shoppe stopp i hele januar. Føler du det på samme måte er det bare å slenge seg med!
 • Dra på hytten
  Dette er et stort ønske fra min side. Nå har vi ikke vært på hytten siden høstferien i oktober og jeg savner det. Håper vi får til å reise opp en helg nå i januar, det hadde vært fint!

Håper din dag har vært fin og at det nye året har startet bra for deg og dine. Ha en fin tirsdagskveld.

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.