Skip to content

Dagens antrekk: Inspirert av Lene Gravdal

Posted in Stilen min

Hei onsdag! Jeg titter innom for å si hei og vise dere dagens antrekk.

Etter trening i dag fikk jeg unnagjort litt husarbeid før jeg gikk i dusjen. Tiden gikk litt fra meg slik at når dagens antrekk skulle velges ut fikk jeg litt knapp med tid. Jeg var i skjørt og strømpebukse humør og gikk for en sort litt tykkere strømpebukse. Så tok jeg det sorte skinnskjørtet siden jeg vet det er safe. Jeg kombinerte det med en relativt ny overdel som jeg kjøpte i London. Såg for meg at dette funket bra sammen. Da jeg kom inn på badet og såg meg i speilet var det full krasj. Jeg kunne ikke gå slik. Prøvde med en ny genser men uten hell. Skiftet fra sort skinnskjørt til et annet svart skjørt. Her tror jeg at jeg kun tenkte sort fordi det er så enkelt å kombinere med resten av antrekket siden jeg hadde dårlig tid. Det endte med at jeg tok det brune skinnskjørtet på meg og prøvde å tenke hva jeg lærte av Lene Gravdal da hun var hjemme hos meg.

«Du er nødt for å prøve litt forskjellig, du finner raskt ut hva som fungerer og ikke» sa hun til meg. Våg å prøve kombinasjoner som ikke alltid er så «safe» sa hun. Så da gjorde jeg det. Jeg tok det brune skinnskjørtet på meg og kombinerte det med en rosa T-skjorte og over med vinrød strikkejakke. Da jeg gikk i speilet såg jeg at det funket sammen og jeg følte meg bra i antrekket. Takk Lene!

Jeg møtte min gode venninne Rita på Bryne for lunsj og vi tok noen bilder. Takk for fotohjelp nok engang Rita ♥

Lag deg en bra onsdag videre, nå venter aftenvakt på meg. Vi skrives.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.