Skip to content

Skin Camilla Phil : 3 måneder etter

Posted in Skjønnhet & Velvære

God torsdag! I dag har jeg lyst til å dele min erfaring med hudpleie serien til Camilla Phil. Jeg har nå brukt produktene i ca 3 måneder og føler meg klar til å gi min vurdering.

Jeg har i lang tid brukt hudpleieprodukter fra Elixir og vært kjempefornøyd. Likevel ble jeg nysgjerrig på hudpleie produktene fra Skin Camilla Phil da de ble lansert i fjor høst. Jeg likte at produktene var enkle å få tak i , de kjøpes enkelt på nett eller i en Vita butikk. Jeg ble imponert over alle gode omtaler produktene fikk og ikke minst liker jeg prisen! Elixir er råbra produkter men de koster også. Det var derfor spennende å prøve ut produktene fra Skin Camilla Phil for å kunne gjøre meg opp en mening. Nå har det gått ca 3 måneder og jeg har kommet frem til min konklusjon.

Før jeg starter å gi min «vurdering» av produktene må det sies at jeg var veldig fornøyd med en utrolig god hudpleie serie som jeg hadde og jeg ser at det blir noe «urettferdig» for denne vurderingen. Hadde jeg ikke brukt noen hudpleie produkter fra før er jeg helt sikker på at jeg hadde vurdert dem annerledes.

Det første produktet jeg prøvde var disse øye padsene :

Disse elsker jeg! De har jeg liggende i kjøleskapet og dersom jeg føler meg litt trett og sliten før jeg skal noe tar jeg gjerne på desse padsene før jeg sminker meg. Det virker for godt til å være sant men de funker! Disse får topp karakter og jeg kommer til å fortsette å bruke disse fremover også!

Siden jeg var veldig fornøyd med øye padsene ble jeg enda mer nysgjerrig på resten. Det 2. produktet jeg testet ut var denne rensen:

Den luktet godt men dessverre levde den ikke opp til Elixir sin rens som jeg forguder. Den er nok veldig bra men her ble den desverre for svak mot sin større konkurrent som er Elixir.

Videre kjøpte jeg kremer og serum:

Denne nattkremen er utrolig digg! Den er tykk og fyldig og den gir mye fukt til huden min. Denne er jeg veldig fornøyd med og kommer mest sannsynlig til å beholde videre! Tommel opp for stor krukke, god pris og nøytral lukt.

Dagkremen kommer i lik krukke:

Denne skuffer dessverre litt. Jeg opplever ikke at den gir nok fukt rett å slett sammenliknet  med Elixir/Babor sin dagkrem! Det høres nok rart ut men jeg tror jeg hadde vært godt fornøyd med denne om det ikke var fordi jeg hadde hatt veldig gode produkter fra før.

Serumet i serien ser slik ut:

Denne skal tas på før dag og nattkrem for at produktene skal virke bedre. Produktet er bra, jeg merker forskjell dersom jeg ikke bruker det før kremene. Likevel er jeg dessverre mer fornøyd med mitt forrige serum.

Sist ut kommer nok et gull produkt:

Denne er fantastisk! Dette er en peel off maske i gull! Etter rens tas denne på i ansiktet og ligger på i minst 20 minutter. Den er vond å dra av men huden blir babymyk og får utrolig mye glød. Denne kommer jeg absolutt til å beholde!

Min konklusjon: Ut fra min erfaring står pris i sammenheng med kvalitet. Jeg betaler en god del mer for Elixir sine produkter men er dog også mer fornøyd! Dersom en ikke bruker hudpleie produkter i det hele tatt vil jeg absolutt si at Skin Camilla Phil er et fint sted å begynne. Det er så utrolig viktig å ta vare på huden sin daglig. Tommel opp for flott design, fin pris, gode lukter og kvalitet. Skulle jeg kun anbefalt 1 produkt må det bli eye padsene, de er helt fantastiske! Helt perfekt som en gave til venninne, søster eller mor. Perfekt nå som det er morsdag på søndag! Koster kun 199kr og det er 3 behandlinger i en pakke.

Jeg har i dag bestilt meg time hos min søster og hudpleier Lene. Det skal bli så godt å endelig freshe opp huden igjen. Er du usikker på alt som har med hudpleie å gjøre vil jeg anbefale deg å spørre om hjelp fra noen som kan det. Om det er på Vita eller på hudpleiesalong, du vil uansett få svar.

Ha en fin torsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.