Skip to content

Uke 6

Posted in Hverdagsliv

Endelig en lyd herfra. Jeg starter en ny uke med å oppsummere uken som gikk.

Ukens opptur:
Uten tvil å ta med ungene på trening på søndag. Jeg hadde dem med begge to og de var inne på lekerommet mens jeg hadde en kjapp styrkeøkt i studio. Etter leking går vi alltid inn i salen for å leke litt sammen. Vi danset, sprang og lo mens vi hørte på høy musikk. Det føles ubeskrivelig fint når Lykke sier: «Mamma, visst jeg fikk gjøre dette oftere i bursdagspresang hadde jeg elsket gaven». ♥♥ Det skal så lite til, det å være sammen uten å egentlig gjøre så mye.

Ukens nedtur:
Kommer ikke på noen. Eller jo, negative mennesker! Jeg tror jeg er allergisk mot dem..

Ukens høydepunkt:
Å få tegning av Lykke på søndag hvor det stod fine ord!

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Intervall
Torsdag: Fri
Fredag: Morgenløp
Lørdag: Fri
Søndag: Styrke i studio

Ukens beste økt:
Det må bli slynge økten tror jeg!

Ukens lunsj:
Forrige uke hadde jeg lunsj med Rita på Kjøkkenet på onsdagen. På torsdagen hadde jeg lunsj for meg selv på Joe & Juice og sist men ikke minst hadde jeg lunsj med Gro på Kjøkkenet på fredagen. Digg med turnusliv og fridager før arbeidshelg!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte ny mascara og ny hårspray, det er de tingene jeg kommer på. Jeg skulle gå til innkjøp av ny smoothie maskin også siden jeg annullerte kjøpet på den jeg hadde. Siden jeg ikke fant den jeg ville ha på Nærbø fikk jeg like gjerne smoothie maskinen til mor! Takk!

Ukens økonomiske:
Jeg har tatt grep når det kommer til egen private økonomi. Jeg har bevisst gått inn for å ha mer oversikt over eget forbruk og det er helt tullete hvor mye penger som fyker ut på ting vi ikke trenger. Jeg har fått mer kontroll over egen økonomi og det føles så godt å kunne spare mer per måned nå!

Ukens hus oppdatering:
I forrige uke var jeg innover for å tegne kjøkkenet vårt. Utrolig spennende!

Ukens cravings:
Smoothie og mango!

Ukens lange samtale:
Jeg fikk endelig ringt tante tilbake og det ble en veldig lang og god samtale ♥

Ukens refleksjon:
Helt spontant da jeg la meg en kveld i forrige uke laget jeg en liste over de 10 personene som betyr mest for meg. Å lage en slik liste førte til mye ettertanke på godt og vondt. Anbefaler deg å gjøre det samme!

Ukens antrekk:

Lag deg en fin mandagskveld videre. Jeg skal straks ut å løpe sammen med Cathrine!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.