Skip to content

Uke 7

Posted in Ukategorisert

Mandag! Her kommer en oppdatering for uken som gikk:

Ukens opptur:
Utrolig fint å komme opp til hytten i helgen. Omringet av snø, fine folk og avslappende helg!

Ukens nedtur:
Jeg liker snø. Men når snømengden som kommer ned blir slik som på torsdagsmorgen, da blir det litt vell mye. Det føles feil å «klage» over snø, men jeg skal innrømme at da jeg våknet torsdagsmorgen ble det noe nedtur. Jeg slet lenge med å få opp garasjeporten. Jeg ble nødt for å ringe jobb å beklage for at jeg ikke kom til å rekke å være på jobb klokken 07.30. Etter jeg endelig fikk opp garasjen, slet jeg med å få den igjen. Vel ute på vegen var det dårlig sikt og glatt. Jeg fikk levert fra meg Lykke og kjørte rolig avgårde til jobb. Etter jobb ble det hele mer komisk. Da måtte jeg ikke nå noe og da ble alt mye mer avslappet og morsomt. Da gjorde det liksom ingenting at vi måtte hjelpe en bil i barnehagen som hadde satt seg fast. Da ble været bare litt komisk til slutt ♥

Ukens høydepunkt:
Å være sammen med mine fine på hytten uten å gjøre noe særlig.

Ukens sjokk:
Mandagskveld kom mannen hjem fra hallen med beskjeden at han hadde trukket seg som håndballtrener. Det kom helt uventet på både meg og han. Heldigvis ordnet saken seg slik at han takket ja til å komme tilbake igjen på torsdagen.

Ukens triste beskjed:
Mandag fikk vi beskjed om at vesle Ariel ble avlivet. Det er hunden til mine svigerforeldre ♥

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Morgenløp
Lørdag: Fri
Søndag: Stryke økt i studio

Ukens beste økt:
Å løpe før jobb på fredagene er gull verdt!

Ukens måltid:
Torsdagskveld var jeg i forening hos Anne og fikk servert en nydelig hvit pizza. Jeg deler oppskrift med dere i løpet av uken!

Ukens lunsj:
Onsdag hadde jeg og Lykke en fin dag sammen. Vi skulle innover for å gjøre noen ærend og hadde fin lunsj sammen. Vi kjøpte med oss Happy Meal fra Mc Donalds som Lykke fikk spise på Joe & Juice hvor jeg fikk spise det jeg ville. (Mc Donalds er ikke noe for meg)

Ukens flotte intiativ:
Lykke ble natuligvis mest lei seg av at Ariel nå er borte. Samme kvelden som vi fikk beskjeden fikk hun en nydelig ide: Lage en fest for Ariel sammen med familien til Franki. Hun ønsket å lage en vaniljekake som skulle spises på festen. Hun ønsket også å forstørre et bilde av Ariel som farmor og farfar skulle få. Klart det ble slik, jeg syns det er så viktig å støtte opp om gode ideer og omsorgsfulle gjerninger.

Ukens mestring:
Det må være å se ungene mestre å gå på langrennski. Særlig Felix var imponert over seg selv da han nok hadde trodd at det skulle være vanskeligere enn det var.

Ukens gangsperr:
Venstre biceps har jeg kjent ekstra godt hele helgen etter endel snømåking.

Ukens sparing:
Jeg har helt fått for meg å fylle opp BSU kvoten min for i år så raskt som mulig. Tidenes beste sparing!

Ukens husoppdatering: 
Forrige uke ble det bestemt at det er Flexi Bygg som skal reise huset vårt. I utgangspunktet var det Gann Tre hvor Franki jobber men det viser seg at de ikke har mulighet på grunn av travle tider på jobb. Heldigvis kunne Flexi Bygg ta jobben! Ellers holder jeg på å tegne kjøkken enda, jeg vil være 100% fornøyd før jeg sier meg helt ferdig.

Ukens små gleder i hverdagen:
Mor stilte opp som barnevakt på torsdagskveld på kort varsel. Da jeg kjørte hjem fra forening å var hjemme like før midnatt var det utrolig kjekt å komme hjem til at klesvasken var tatt hånd om. Mor hadde brettet, hengt opp og satt på ny maskin! Gud så digg!

Ukens antrekk:

Ha en fin mandag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.