Skip to content

Vinterferien er over for i år

Posted in Hverdagsliv

God søndag dere!

Se så fint! Snø og vinter. Det har vært vinterferie hele uken men det er først nå i helgen at vi hadde ferie. Ungene har vært i barnehage og SFO hele uken mens vi har jobbet. Det var derfor ekstra digg å pakke bilen full på fredag etter jobb å reise opp på hytten. Litt vinterferie er bedre enn ingen.

Da vi kom opp fredag ble jeg fascinert over hvor fint det er med snø. Jeg måtte derfor ut å ta noen bilder.

Fredag kom vi opp til varm hytte da min svoger og familien hans var der allerede. Kjekt å være sammen med de det første døgnet. Lørdagen var vi lenge ute i snøen. Vi laga snøhule, gikk på ski og slappet av inne. Vi spilte Ludo og spiste mye god mat. Akkurat slik det skal være på hytten.

I dag tok vi turen opp til Kråkeland for å gå på ski i oppmerket løype, det ble en kort men positiv opplevelse for ungene. Akkurat slik vi hadde tenkt. Det er mye snø, håper den holder seg eller evt kommer ny til påske.

Lille Felix som ikke lenger er så liten ♥

Selv om vi ikke fikk en hel uke med vinterferie fikk vi nyte en helg i flotte omgivelser på hytten. Likevel har uken som gikk vært ekstra fin med tanke på at den har vært roligere. Ingen treninger for ungene, ingen lekser, ingen vekke alarm på onsdags morgen og morsomt med kraftig snøvær på torsdagen.

Det var på ingen måter planlagt å ikke oppdatere før i dag, det ble bare slik. Jeg satser på å kunne levere flere innlegg neste uke. Håper uken/helgen din har vært fin og at du er klar for en ny mandag i morgen! Vi skrives mer i morgen.

God søndagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.