Skip to content

Effekten av gode øyeblikk

Posted in Hverdagsliv

Bilde over er gammelt. Likevel viser bilde noe av det som er gode øyeblikk for meg. En digg lunsj sammen med en person jeg bryr meg om. Det er ikke til å legge skjul på at jeg verdsetter en lunsjdate med en venninne, det er nesten et must i min hverdag. I dag har vært en slik dag. Jeg jobber kveldsvakt og syns det er en av flere fordeler med å jobbe skift, jeg kan ta meg tid i hverdagen til nettopp en lunsjdate.

Jeg har blitt flinkere med årene å bruke tiden min på mennesker som tilfører noe positivt fremfor mennesker som suger ut energi av meg. Under dagens lunsj tenkte jeg over dette. Hvor heldig jeg er som har gode mennesker i livet mitt og ikke minst effekten av slike gode øyeblikk.

Hva som er gode øyeblikk vil være forskjellig fra person til person. Det som er viktig tror jeg er at vi gjør litt mer av det som gjør oss glad litt oftere. Dersom det gjør deg glad å gå en tur sammen med en venn, gjør det litt oftere. Sett av tid til det, prioriter det som gjør deg glad!

Effekten av gode øyeblikk blir så god. Jeg kom nettopp hjem fra lunsjdate og kjenner allerede på hvor godt det gjør. Jeg blir glad, jeg får lyst å være en positiv person for de rundt meg. Effekten av den gode og ærlige samtalen gjør meg så godt. Jeg er mer en klar for å gå på jobb, med en positiv innstilling om at det skal bli en god vakt uansett hvilke utfordring som skulle komme, jeg er positivt innstilt før jeg går på. Jeg har fått påfyll av god energi rett å slett.

Jeg tror nemlig det at dersom vi gjør ting som gjør oss glad blir vi en bedre person. Det er først når vi har det godt med oss selv at vi er i stand til å være god mot andre. Dagens oppfordring er derfor følgende: Gjør noe som gjør deg glad! Effekten av at du er glad vil tjene alle rundt deg ♥

Ha en fin onsdag og takk for at du titter innom her.

Lykke til i kveld håndballgutter, håper folket kommer og heier dere frem i Nye Loen i kveld!

Beate

kogg

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.