Skip to content

Happy Weekend

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Hei til deg som titter innom! Over er et av antrekkene som jeg hadde på meg tidligere i uken. Bildene tok vi på Kaizers plass på Bryne, det har blitt utrolig flott der! Håper helgen deres er bra og at den forblir det. Jeg og ungene tok farvel med pappaen i huset tidlig i dag. Han er i Drammen med håndballguttene sine og vi venter han ikke hjem igjen før i morgen kveld.

Dagen vår har startet fint nede i Loen hvor dagens toddlerlek foregikk. Hele 94 unger tok turen ned, utrolig kjekt! Videre i tradisjonstro ble det et lite besøk innom Bakeren hvor vi kjøpte dagens lunsj. Vi var innom tomten vår og kikket på hvor langt de var kommet med gravearbeidet. Kjekt å kunne se at det tar litt å litt form.

Ungene har vært borte i flere timer sammen med sine venner, heldige de! Jeg har brukt tiden til å gå en tur i det nydelige vinterværet vi har og deretter vasket bilen inn og utvendig. Utvendig nede hos Statoil vell å merke.

Nå er pizzahorn deigen på heving og resten av kvelden skal vi slappe av og få besøk av onkel Espen. En fin lørdag ♥

God lørdag og god helg videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.